TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Polirtech Blog

Miért éri meg autóápoló szettet vásárolni?

2020.05.13 17:45

“Jaj, ez tuti valami marketingfogás! Sokkal rosszabbul jövök ki!” - egyre többször tapasztaljuk, hogy ha autóápoló szettet ajánlunk valakinek, így reagál. Pedig a csomagban kapható eszközök bőven megérnek egy próbát - nem csak az áruk, hanem számos más előny miatt is. Az általunk forgalmazott termékek nem azt a kategóriát képviselik, ahol készletnek álcázott egységcsomagokkal kellene “elmarketingelni” a felesleges szereket. Ha készletet ajánlunk, arra az eladások növelése helyett sokkal több és jobb okunk is van.

Az autóápoló szett tényleg olcsóbb

Van, amikor egyszerűen csak azért árulunk szetteket, mert tényleg ez a legolcsóbb megoldás. A Koch Chemie Green Star egyik, egyébként most pont akciós autóápoló szettje például három teljesen egyforma termékből áll. Nem csalás, nem ámítás, a csomag körülbelül három liter ipari erősségű zsír- és olajoldó szert tartalmaz. Ez rengetegnek tűnik, főleg ahhoz képest, hogy milyen kevés kell belőle a jó eredményhez.

Ebben az esetben viszont tudjuk, hogy erre a szerre sokszor lesz szükség. Ha literenkénti vagy palackonkénti árat számolunk, a folyadék ára alig jön ki magasabbra, mint egy jobb minőségű, konyhai mosószer ára. Azé a mosogatószeré, amivel annyian próbálják meg kiváltani a hasonló zsíroldókat. Ebből a szerből arányaiban kevesebb kell, viszont mivel brutálisan hatékony, nagyon sokféle célra alkalmazzák szívesen. A lejárati ideje elég hosszú, ezért egyszerűen megéri egy postaköltséggel betárazni belőle.

Kockázatmentesebb autóápoló szettben gondolkodni

Annak is a szettet szoktuk javasolni, akinek még nincs évtizedes rutinja az autókozmetikában. Egyszerűen azért, mert ilyenkor még nem volt lehetőség arra, hogy minden szert gondosan kipróbáljunk, minden autókozmetikai kiegészítőt teszteljünk. A szettekben kapható autóápoló eszközök azonban legtöbbször egymást kiegészítve fejtik ki a hatásukat. Így sokkal hatékonyabbak tudunk lenni, mintha vállalva a kockázatot, egyenként kezdjük kiválogatni a szereket.

Az autóápoló szett nagy előnye, hogy ad egy biztos kezdőkészletet, egy alapot, aminek pontosan ismerjük a hatásait. Ezek után pedig sokkal egyszerűbb megtervezni, mire is van tulajdonképpen szükségünk a tökéletes eredmény érdekében.

Mire kell figyelni?

Az autóápolási szettekben nem mindig pontosan 2-3-4 stb. alkalomra elég szert vagy ennyiszer használható eszközöket kapunk. Biztosra vehető, hogy a szettekből lesz maradékunk. Ez nem “beetetés”, hogy utána drágán kelljen utántöltőt vásárolni, vagy “ha már ott jár az ember”, vegyen egy újabb pakkot is. Ennek legtöbbször gyártástechnológiai oka van. Ilyenkor érdemes kiszámolni, mivel járunk jobban. Ha például nagyobb adagot vásárolunk a hiányzó szerből, még egyszer megvesszük az egész készletet, esetleg más, hasonló termékkel helyettesítjük azt, ami épp nincsen.

Ehhez hasonló esetekben autókozmetikai webáruházunk tapasztalt munkatársai is szívesen adnak tanácsot. Meg tudjuk mondani, mit, mivel érdemes kombinálni, sőt, arra is tudunk ötleteket adni, mire lehet elég egy-egy ápolószett maradéka. Folyamatos akcióink lehetővé teszik, hogy még időben, jó áron lehessen beszerezni az autóápoláshoz szükséges minden anyagot. Segítünk, hogy az autóápolás ne csak hasznos és szórakoztató, de megfizethető hobbi is legyen - akkor is, ha nem hivatásszerűen próbálkozik vele valaki.