TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Polirtech Blog

Kedvező ár-érték arányú forgós/rotációs polírozógépet keresünk? A Krauss P7 remek választás lehet!

2021.05.21 08:48
Kedvező ár-érték arányú forgós/rotációs polírozógépet keresünk? A Krauss P7 remek választás lehet!

Ebben a bejegyzésben a Krauss P7 polírozógépé lesz a főszerep, amely nemcsak a kedvező ár-érték aránya miatt, hanem a használhatósága végett is könnyen a kezünk alá dolgozhat. A cikkben szóba fognak kerülni a mellette szóló érvek, miközben a használatának a jellegére is ki fogunk térni.

Bízunk benne, hogy a bejegyzés segítséget nyújthat abban az esetben, ha épp egy felhasználóbarát polírozógépet keresünk a minőségi autóápoláshoz.

Mik a jogos elvárások, amikor polírozógépet keresünk az autóápoláshoz?

Nyilván az egyik leglényegesebb szempont a polírozógép alkalmazásának a minél egyszerűbb mivolta. Vagyis joggal várjuk el azt, hogy a polírozógép álljon praktikusan kézre, érjük el vele könnyedén a kényes területeket is, közben pedig ne fáradjon el indokolatlanul a kezünk.

Ennek megfelelően a korszerű polírozógépek ergonomikus kialakítást kaptak a zavartalan mozgatás elősegítése végett. Ezenfelül kicsi az önsúlyuk, hogy tényleg ne legyen nehéz akár a több órán át tartó használat. Ehhez jön még hozzá pluszban a kedvező ár-érték arány, mint szintén jogos elvárás.

Amit a Krauss P7 rotációs polírozógép kapcsán alapvetően tudni érdemes

A Krauss P7 a típusát tekintve egy rotációs polírozógép, aminek a használata közben akár 1200 wattos teljesítményt is el lehet érni, ebben a kétfokozatú hajtómű is extra segítséget jelent.

A fordulatszám precíz szabályozását korszerű elektronika segíti, mely a lassú indításért, és a konstans (terheléstől függetlenül) állandó fordulatszámon tartja a gépet munka közben. A zavartalan áramellátás jegyében bőven kapunk hozzá elektromos kábelt.

Kiknek érdemes leginkább a Krauss P7 polírozógép beszerzésében gondolkodni?

Erre a kérdésre egészen terjedelmes választ adhatunk, mivel a Krauss P7 egészen sokoldalú munkaeszköznek számít. Magyarul a beszerzése és a rendszeres alkalmazása egyaránt szóba jöhet akár a profi szakemberek vagy pedig a hobbi jelleggel dolgozó autótulajdonosok részéről is.

Ahogyan azt fentebb is írtuk, a Krauss P7 polírozógép tényleg bírja a terhelést. Úgyhogy ennek a tudatában lehet gondolkodni a használatában olyan műhelyeknél, akikhez napi szinten állnak be autók a megrendelők részéről. 

Illetve tökéletes eszköz lehet azok számára is, akik vitorlást, vagy motorcsónakot tartanak a járműpakjukban. ;-)

A Krauss P7 polírozógép alkalmazásával kapcsolatos gyakorlati tippek és lépések

Mondhatni ezen a téren nincs új a nap alatt. Sőt, a Krauss P7 egyik legfontosabb hozzáadott értéke pontosan az egyszerűségében rejlik. Nincs más dolgunk, mint gondoskodni a körülményekről és az elektromos hálózattal való összekötéséről, és már el is kezdhetünk dolgozni.

Az alkalmazás pedig nem tér el attól, amit az ember egyébként is csinál, amikor polírozógéppel dolgozik. Finoman, ugyanakkor határozott mozdulatokkal illesztjük a Krauss P7 fejét az autó felületéhez, és szépen engedjük dolgozni a megfelelő minőségben rendelkezésre álló korongot. Gyakorlatilag ez maga a metódus, amit a Krauss P7 esetében meglepően kedvező ár-érték arány mellett tudunk kivitelezni rendszeres jelleggel.