TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Polirtech Blog

Minőségi autóápolás a Bilt Hamber Double Speed Wax segítségével

2021.11.12 17:41
Minőségi autóápolás a Bilt Hamber Double Speed Wax segítségével

Ha a waxolást szeretnénk a legmagasabb szinten és tartós eredménnyel kivitelezni, akkor a Bilt Hamber Double Speed Wax segítségével erre reális lehetőség nyílhat. Méghozzá úgy, hogy maga a folyamat még viszonylag gyorsan kivitelezhető is.

Hogyan és miként? Erről lesz szó részletesen is a cikkben. Vagyis megmutatjuk a Bilt Hamber Double Speed Wax alkalmazásával járó előnyöket és hasznosságot, ami az autó kinézetére sokat adó tulajdonos számára bizonyára nem lesz elhanyagolható tényező.

Miben rejlik a Bilt Hamber Double Speed Wax kiemelkedő hatékonysága?

Nyilván az összetételben keresendő a válasz a feltett kérdésre. Úgyhogy ennek megfelelően a Bilt Hamber Double Speed Wax esetében szintén az összetételt kell vizsgálni ahhoz, hogy megtaláljuk a kiemelkedő hatékonyság kulcsát.

Egyrészt a karnauba viasz jelent extra hozzáadott értéket a készítmény hatásfokát illetően. A karnauba segít tehát erőteljes fényt és látványos hatást elérni a készítmény alkalmazásán keresztül. Mindemellett a Bilt Hamber Double Speed Wax összetételének másik kulcsát a hidrofób polimerek jelentik.

Ennek köszönhetően válik ugyanis a Bilt Hamber Double Speed Wax segítségével ápolt autó felülete erősen víztaszítóvá, és lesz képes tartósan ellenállni akár még a szélsőséges időjárási viszontagságoknak is. 

Mikor érdemes leginkább bevetni a Bilt Hamber Double Speed Wax készítményét?

Fontos tudni a Bilt Hamber Double Speed Wax készítményéről, hogy neutrális, vagyis átlátszó színű. Ennek köszönhetően nyugodtan nevezhető egyfajta univerzális waxnak, hiszen az autó színétől teljesen függetlenül is bátran alkalmazható.

Nyilván akkor célszerű beszerezni és alkalmazni, hogyha számunkra is fontos az autónk küllemének a tartós és időtálló, esztétikus kinézete. Ha nem szeretnénk, hogy a külső felületein mindenféle szennyeződés csak úgy megtapadjon.

A Bilt Hamber Double Speed Wax alkalmazásán keresztül ennek hatékonyan elejét tudjuk venni, mintha csak újjávarázsolnánk az autó külsejét.

Leginkább így hozhatjuk ki a legtöbbet a Bilt Hamber Double Speed Wax használatából

Kedvező hír lehet, hogy a Bilt Hamber Double Speed Wax alkalmazásához nem kell semmiféle extra eszközt vagy komolyabb beruházást keríteni. Első körben persze célszerű alaposan megtisztítani az autó felületét, előkészítve ezáltal a terepet a wax bevetéséhez.

Könnyen a felületre dolgozható egyébként a Bilt Hamber Double Speed Wax akkor, ha akad kéznél egy praktikus kézi applikátor vagy törlőkendő. Vigyük fel finom rétegben az applikátorra vagy a törlőkendőre a waxot, majd pedig körkörös mozdulatokkal dolgozzuk be azt a felület minden egyes négyzetméterére.

Ne siessünk, ez nem egy kapkodós munka. Mindenképp érdemes türelmesen és precízen dolgozni, hiszen ennek köszönhetően hosszú időn át megoldott lehet az autó esztétikus kinézete. 

Mennyi időn keresztül várható tartós eredmény a Bilt Hamber Double Speed Wax alkalmazásától?

Ha a pesszimista becsléseket vesszük alapul, akkor hat hónapon át bizonyosan. Tehát a webáruházunkban kapható Bilt Hamber Double Speed Wax segítségével nem kevesebb mint fél éven át megoldottnak tekinthető a tartós és minőségi autóápolás.

Persze a konkrét időtartam változhat annak fényében, hogy az autót mennyire használjuk aktívan, és milyen hatások érik a felületét. Annyi biztos, hogy a Bilt Hamber Double Speed Wax tényleg tartós megoldást jelenthet.