TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Polirtech Blog

Folyékony wax erős hatékonysággal - ezt tudja a Fusso Coat Speed & Barrier

2021.09.23 11:22
Folyékony wax erős hatékonysággal - ezt tudja a Fusso Coat Speed & Barrier

Bizony a folyékony wax használatának is egészen komoly hozzáadott értéke lehet, ahogyan a Fusso Coat Speed & Barrier alkalmazásának köszönhetően is egészen kedvező hatást tudunk elérni az autó kinézetét illetően.

A cikkben részletesen is megmutatjuk, milyen előnyök származhatnak egy olyan minőségi folyékony wax alkalmazásából, mint például a Fusso Coat Speed & Barrier. Bízunk benne, hogy ezáltal praktikus segítséget tudunk nyújtani a minőségi autóápoláshoz.

Miben jelentkezhet a folyékony wax használatának a létjogosultsága?

Ha jobban belegondolunk, a wax autóápolás céljából történő alkalmazásának gyakorlatilag egyetlen központi célja lehet. Mégpedig az, hogy az eredmény az autó külső felületeinek a csillogó, villogó és esztétikus kinézete legyen.

Innentől kezdve kevésbé fontos az, hogy ezt az eredmény milyen halmazállapotú vagy állagú készítmény segítségével sikerül megvalósítani. Pláne akkor, hogyha a megszokott wax készítmények alternatívájaként vagy kiegészítéseként bevethető folyékony wax még borzasztó könnyen alkalmazható is.

Persze ideális esetben a folyékony wax ugyanazon gyártó készítménye, akinek az egyéb produktumait már használtuk és nem csalódtunk. A Fusso Coat termékcsalád ebbe a kategóriába tartozik.

Ha már folyékony waxot alkalmazhatunk, a Fusso Coat Speed & Barrier nyerő választás lehet 

Különösen akkor, ha már ismerjük a termékcsalád készítményeinek a kiemelkedő hatékonyságát. Ehhez mérten a Fusso Coat Speed & Barrier összetételére sem lehet majd panaszunk, nem beszélve az alkalmazásával nyerhető előnyökről.

Ugyanis segít eltávolítani a felületről mindenféle nem odaillő szennyeződést, miközben védelmet biztosít az autó külsejének, ezzel együtt pedig hidrofób réteget is képez. Tehát segítséget jelent abban, hogy az autó felületére hulló csapadék gyorsabban leperegjen.

Milyen célból célszerű leginkább alkalmazni a Fusso Coat Speed & Barrier folyékony waxot?

Többféle célja is lehet a Fusso Coat Speed & Barrier használatának. Akár önálló wax rétegként, vagy pedig kiegészítő jelleggel egyaránt hozzáadott értéket jelenthet az alkalmazás. Utóbbi kapcsán például kiváló ötlet lehet, hogyha egy már wax segítségével kezelt jármű kapcsán frissítés vagy javítás céljából vetjük be a folyékony waxot.

Még jobb, hogyha a termékcsalád másfajta produktumaival együtt alkalmazzuk, hiszen ezek a készítmények remekül egészítik ki egymást. Ennek köszönhetően még jobb esélye lehet a kifogástalan minőségű végeredménynek.

Mutatjuk a folyékony wax használatának kézenfekvő módját

A folyamat egyfajta előkészítéseként rendkívül fontos alaposan lemosni az autót. Ha tehetjük, a mosáshoz mindenképp alkalmazzunk pH-semleges sampont, majd pedig gondoskodjunk a száradásról. Ha ezzel kész vagyunk, akkor következhet a Fusso Coat Speed & Barrier bevetése.

Fogjuk a flakont, óvatosan felrázzuk, majd a flakon fejéről levesszük  a műanyag tömítést. Borzasztó egyszerű dologról van szó innentől, hiszen a folyékony waxot a szórófej segítségével csak a felületre kell juttatni, lehetőség szerint egyenletesen.

Ha van rá időnk és lehetőségünk, egy tiszta törlőkendő segítségével törölgessük le a felesleget. Miután készen vagyunk a művelettel, öblítsük le a felületet vízzel, és már készen is vagyunk.