TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Polírozógépek

 

A polírozógépek sokszínűsége

Mennyi időt, fáradságot lehetett volna megtakarítani néhány évtizeddel ezelőtt azoknak a mestereknek, akik autókat políroztak. Kézzel! Igen, mert nem voltak polírozógépek. Kézi erővel kellett ezt a feladatot megoldani. Igényelt nem kevés szaktudást, ha valaki egy láthatóan szép végeredményt akart produkálni.
Nos, a helyzet ma már kevésbé bonyolult és fáradságos, hiszen rendelkezésünkre állnak polírozógépek, kifejezetten széles skálában.
Ma már inkább az okozhat problémát, hogy melyik lesz a nekünk legmegfelelőbb. Ebben nagy segítséget jelenthetnek azok a bemutatók, esetleg tanfolyamok, amelyeket különböző gyártók vagy termékforgalmazók tartanak.
Azt tudni kell, hogy ezeknek nagy része nem ingyenes. Elég borsos árat kell időnként kifizetni, hogy a polírozógépek gyártói, képviselői bemutassák az adott gép paramétereit, tudását, és alkalmat adnak azok kipróbálására.

Polírozógépek kiválasztása bemutatókon, tanfolyamokon?

És itt jön az első érdekesség. El tudnak képzelni egy gyártó, illetve típusfüggő forgalmazót, aki nem azt fogja állítani teljes bizonyossággal, hogy az ő terméke a legjobb? El tudja bárki képzelni azt a helyzetet, hogy valaki, aki a polírozógépek egy adott típusának forgalmazásával foglalkozik, és meleg szívvel ajánlja a konkurens gyártó termékét? Ugye nem?
A helyzet az, hogy mi sem. Nincs egyetlen olyan gyártói, kereskedelmi terület, ahol ez így működhetne! Miért lenne ez másképp a polírozógépek piacán?
Ezt mi a Polirtechnél is pontosan így gondoltuk, láttuk, tapasztaltuk. Azt szerettük volna elérni, hogy a polírozógépek értékesítési piacán teremtsünk egy olyan értéket, amivel minden ügyfelünknek, hozzánk forduló kezdőnek képesek legyünk segíteni a választásban.
Senki ne gondolja, hogy a polírozógépek kiválasztása egy borzasztóan egyszerű feladat! Tudjuk, most jó néhány szakmabeli „öreg róka” mosolyog egyet, majd legyint, hogy dehogynem! Ezzel csupán az a gond, hogy tapasztalatból tudjuk, hogy sok esetben még a tapasztalt szakembereknek is segítségre lehet szükségük, és ne felejtsük el, hogy ők is voltak kezdők. Ugye?
Szóval egyezzünk meg abban, hogy a polírozógépek piacán egyrészt meglehetősen nagy a gyártói verseny, és egyre több technikai fejlesztés jelenik meg. Ezeket követni is szinte lehetetlen. Annak pedig, aki folyamatosan dolgozik, nem biztos, hogy van energiája, ideje követni ezeket a változásokat.
Arról nem is beszélve, hogy lassan akár kéthavonta lehetne különféle tanfolyamokra, bemutatókra járni, ha naprakész ismereteket akarunk szerezni a polírozógépek sokszínűségében. Idő, pénz! 

És akkor vagyunk mi, a Polirtech!

Igen, az előző rész utolsó két szava az, amivel mindenki szeretne spórolni. Az idővel és a pénzzel. Ebben a felgyorsult világban ebből a kettőből van a legkevesebb pazarolható.
A jó hír az, hogy a mi ügyfeleinknek ez fel sem merül. Mindazt elvégezzük helyettük, amiről eddig írtunk.

Vagyis:

  • nyomon követjük a technikai fejlesztéseket,
  • teszteljük a polírozógépek minőségét, tartósságát,
  • ellenőrizzük, hogy a különböző gyártók által feltüntetett paraméterek megfelelnek-e a megadottnak,
  • illetve tanácsot adunk a használattal kapcsolatosan.

Mindezzel lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy a polírozógépek kiválasztása már ne igényeljen napokat, heteket. Nálunk a kínálatban csak kipróbált, tesztelt és magas minőségű termékekkel találkozhatnak.
Fontos, hogy nem vagyunk elkötelezettek egyetlen gyártó felé sem, így lehetőségünk van valóban a legjobbakat kiválasztani az Önök számára.

Tovább