TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Polirtech Blog

DLUX coating

2021.01.26 12:33
DLUX coating

Ebben a cikkben az autó megfakult és kevésbé tetszetős külső felületeinek a megújítására szolgáló DLUX coating hasznosságára igyekszünk felhívni a figyelmet. Kitérünk természetesen a használattal kapcsolatos tudnivalókra, miközben az előnyökről sem felejtünk el szót ejteni.

Bármennyire is szeretnénk, az autónk kerekein előbb-utóbb megfigyelhető a fakulás

Egy, az autójának az esztétikus kinézetére sokat adó tulajdonos bizony igyekszik folyamatosan odafigyelni rá, hogy a gépjármű csillogását és természetes fényét sikerüljön minél tovább fenntartani.

Persze ezt a gyakorlatban megvalósítani sokszor borzasztó nehéz. Különösen akkor, hogyha az autó tényleg rendszeres használatban van. Az útburkolat, illetve a rajta lévő kosz és szennyeződések hatására egy idő után akaratlanul is megjelenik a fakulás a kerekeknél.

Jó hír, hogy a megfakult és kevésbé fénylő gumi-, műanyag és felniburkolatokra van megoldás

Szóval, egyáltalán nem kell beletörődni abba, hogy a nemrégiben még esztétikusan csillogó kerekek látványa már sosem lesz a régi. Köszönhetően ugyanis a modern technológiának és a minőségi gyártók erőfeszítéseinek, ma már beszerezhetők a hathatós segítséget jelentő készítmények.

Ennek köszönhetően meg tudjuk állítani a fakulás és halványulás nemkívánatos folyamatát. Méghozzá anélkül, hogy az autót méregdrága szervizbe kellene vinnünk, és napokat kelljen várnunk az eredményre.

A DLUX coating ennél lényegesen kedvezőbb, kényelmesebb és költséghatékonyabb opciót kínál. Ráadásul az alkalmazása is egyszerű, és viszonylag gyorsan megvan.

Így segíti elő a DLUX coating a fényesség visszaállítását

A DLUX coating egy nanotechnológiás bevonat, ami tartós védelmet biztosít többek között a műanyag, a gumi-, illetve a könnyűfém felületeknek. Vagyis fogalmazhatunk úgy, hogy az autó külső részének minden szegmensét képes megóvni.

Méghozzá nemcsak átmeneti jelleggel, hanem tartósan. Védelmet biztosít a kopás és fakulás ellen. A DLUX coating segítségével kezelt és ápolt felület kis idő múlva olyan látszatot kelt, mintha teljesen megújult volna.

A DLUX coating egyébként egy viszonylag keményebb, szaknyelven fogalmazva üveges réteget hagy a megmunkált felületen. Gyakorlatilag ebben rejlik a kiemelkedő hatásfoka, és ennek köszönhetően képes biztosítani a felületek hosszú távú védelmét.

Mindjárt arra is kitérünk, hogyan is érdemes alkalmazni a DLUX coatingot a lehető legjobb hatásfok érdekében.

Praktikus segédlet, hogy a DLUX coating gyakorlati alkalmazása minél egyszerűbben menjen

Szintén kedvező hír, hogy elképesztően egyszerű módon alkalmazható eszközről van szó. Első körben nincs más teendő, mint a webáruházunkban is kapható DLUX coatingot ráfújni a kezelni kívánt gumi, műanyag vagy könnyűfém felületre.

Amint ez megvan, jöhet a következő fázis. Ekkor nincs más dolgunk, mint néhány perc várakozást követően egyszerűen lemosni a DLUX coatingot. Az eredmény minden bizonnyal látványos lesz. Ahhoz pedig, hogy a munka tényleg a várt eredményt hozza, érdemes még puha és minőségi törlőkendővel is gondosan áttörölgetni minden egyes centimétert.

Hogyha ebben a sorrendben dolgozunk, a DLUX coating tényleg megfelelő hatásfokkal segíti elő a fényezés újbóli csillogását, ennek köszönhetően pedig az autó esztétikai állapotának a visszanyerését.