TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Polirtech Blog

A szélvédő kellemetlen párásodását megakadályozó Gyeon Antifog előnyei

2020.12.19 12:59
A szélvédő kellemetlen párásodását megakadályozó Gyeon Antifog előnyei

Mivel az autó szélvédőjének a párásodása nemcsak roppant kellemetlen, hanem veszélyes tényezőnek is számít vezetés közben, ezért célszerű mindent megtenni a kiiktatása végett. A Gyeon Antifog roppant hatékony eszköznek számít erre a célra.

A cikkben megmutatjuk, miben is rejlik a Gyeon Antifog elképesztő ereje, emellett pedig az alkalmazásához is adunk gyakorlati tippeket.

Ezért számít roppant kellemetlen és veszélyes tényezőnek a párássá váló szélvédő

Egy párás szélvédőn sokkal nehezebb, szélsőséges esetben pedig szinte lehetetlen kilátni. Ez a jelenség akár a viszonylag alacsonyabb sebesség mellett is komoly veszélyeket rejt magában, nem beszélve arról, amikor például autópályán közlekedünk.

Különösen az átmeneti évszakokban, illetve ködös vagy csapadékos időjárási viszonyok között számíthatunk a pára nemkívánatos jelenlétére. A párás szélvédő tehát mindenképp olyan tényezőnek számít, amitől lehetőség szerint minél hamarabb szabadulni akarunk.

A párás szélvédővel szembeni védekezés különféle lehetőségei

A szélvédő párásodásának az áthidalására az esetek döntő többségében a lehúzott ablak vagy pedig a klíma bekapcsolása jelenti a választ az autósok részéről. Átmeneti javulást persze ezzel is el lehet érni, ugyanakkor tartós megoldást nem jelent.

Méghozzá azért, mert a probléma forrása helyett csak a tünetet kezeljük ilyen módon. A szélvédő párásodását ugyanis jellemzően az autó kedvezőtlen szellőzése okozza. A gépjármű utasterében, illetve a szerkezetében túl nagy lesz a párás és nedves elemek aránya, emiatt pedig az ablak bepárásodik.

A tartós megszüntetés céljából olyan bevonattal célszerű ellátni magát a szélvédőt, ami elősegíti a párásodás proaktív megakadályozását.

Ezért jelenthet optimális választást a párás szélvédő ellen a Gyeon Antifog

A Gyeon Antifog gyakorlatilag nem más, mint egy speciális összetételű bevonat. Pontosan abból a célból fejlesztették ki és hozták forgalomba, hogy látványos megoldást kínáljon a szélvédő párásodásával szemben.

Nincs más teendő, mint magát a készítményt az autó üvegfelületeinek a belső oldalára felapplikálni. Ennek köszönhetően ugyanis elérhetővé válik a kívánt állapot, avagy volt pára, nincs pára. Ráadásul a módszer időjárási viszonyoktól és hőmérséklettől függetlenül is működik.

Nem kell tehát attól tartani, hogy a nemkívánatos pára miatt sokkal lassabban tudunk autózni, vagy pedig pont a párás ablakok miatt válik veszélyessé számunkra a közlekedés.

Így érdemes alkalmazni a Gyeon Antifogot a minél kedvezőbb hatás végett

A folyamat első lépéseként alaposan meg kell tisztítani a szélvédőt, illetve az autó egyéb ablakait. Csakis így teremthetők meg ugyanis a Gyeon Antifog hatékonyságának a feltételei. Amikor ezzel megvagyunk, egy minőségi kendőre vigyük fel vékony rétegben a készítményt, és juttassuk azt az üvegre.

Amikor sikerült a megfelelő rétegben elteríteni a Gyeon Antifogot mindenütt, utána várjunk nagyjából öt percet. Fogjunk egy mikroszálas kendőt, és polírozó mozdulatokat végezve szedjük le a felesleget a felületről.

Amennyiben ezt a mozdulatsort kéthavi rendszerességgel elvégezzük, onnantól kezdve tényleg búcsút inthetünk a párás szélvédő jelenségének. Az alkalmanként elegendőnek számító 15-20 ml Gyeon Antifog segítségével akár egy teljes éven át eredményesen tudjuk távol tartani a kellemetlen párát az autónktól.

Nézzen körül kínálatunkban, és válassza ki az igényeinek megfelelő autóápoló termékeket!