TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Polirtech Blog

Hatékony és eredményes műszerfalápolók változatos kivitelben

2020.08.15 07:15

Az autónk rendszeres karbantartása és tisztítása kapcsán a műszerfal felületéről sem szabad megfeledkeznünk, aminek a tisztán tartása bizony elképzelhetetlen minőségi műszerfalápolók alkalmazása nélkül.

A bejegyzés keretei között részletesen is megmutatjuk, hogy pontosan milyen műszerfalápolók használatában célszerű gondolkodni manapság annak érdekében, hogy a felület tiszta és ragyogó maradjon hosszú távon is.

Az eredményes műszerfaltisztítás csúcsra járatva a Tornador black segítségével

A Tornador black egy olyan modern, praktikus és elképesztően hasznos tisztítókelléknek számít, amelyet kifejezetten az autó belterének a hibáktól mentes tisztításához találtak és fejlesztettek ki. A műszerfal mellett a kárpit is remekül tisztítható a segítségével, egészen látványos eredményt lehetővé téve.

A kialakítása ergonomikus, hogy lehetőség szerint minden pontot elérhessünk vele, a könnyű tartásáról pedig praktikus fogantyú gondoskodik. Ráadásul borzasztó egyszerű használni, az alkalmazásával pedig mintegy gombnyomásra szabadulhatunk meg a kellemetlen kosztól és szennyeződésektől a műszerfalon.

A tisztításhoz jó eséllyel minőségi tisztítókendőkre is szükségünk lehet

Természetesen a műszerfal alapos tisztítása szinte elképzelhetetlen kendők nélkül. Ezzel kapcsolatban mindenképp javasolt minőségi darabokat választani, hogy a munka végeredménye valóban megfeleljen minden elvárásunknak.

A modern, rövidszálas és multifunkciós kendők segítségével nemcsak a műszerfalat, hanem az autó egyéb felületeit is hibátlanul megtisztíthatjuk. Ráadásul a minőségi összetételnek köszönhetően akár a bőrápolókat, valamint az egyéb tisztítószereket is csíkoktól mentesen tudjuk visszatörölni.

Képletesen szólva egy kendő nem kendő, tehát a műszerfal tisztításához használatos kendőket is célszerű csomagban beszereznünk. Ennek köszönhetően, ha az egyikkel már nem tudunk kellő hatékonysággal dolgozni, akkor könnyedén válthatunk majd egy további változatra.

Tisztítószer-koncentrátum kifogástalan minőségben

Kimondottan hatékony eljárásnak számít az autónk kívülről és belülről esedékes tisztítása kapcsán, ha magas minőségű tisztítószer-koncentrátumot szerzünk be. A webáruházunkban kapható készítmények rendszerint univerzálisak, vagyis többféle felülethez ugyanúgy bevethetjük őket.

Ennek megfelelően a műszerfal tisztítása is gond nélkül megvalósítható a segítségükkel. Mindössze arra kell figyelnünk, hogy a koncentrátum bekeverése során tartsuk be maradéktalanul a dobozon megtalálható javaslatokat az arányokra vonatkozóan.

Ha ezt megtesszük, akkor a szer hatékonyan fogja eltávolítani a műszerfal felületéről a koszt és a szennyeződéseket, nekünk pedig mindössze annyi dolgunk lesz vele, hogy egy tiszta kendővel szépen áttöröljük.

A műanyag felületek ápolásához optimálisnak számító műszerfalápolók

Amennyiben a műszerfal karbantartásáról és tisztításáról van szó, akkor számos gépjármű esetében szükséges gondolnunk a műanyag részek ápolására is. Ennek szellemében célszerű olyan minőségi készítményt beszereznünk, aminek az alkalmazása kimondottan a műanyag felületeken javasolt.

Ennek köszönhetően a tisztításon túl arról is eredményesen gondoskodhatunk, hogy a felület visszakapja a természetes színét, és úgy ragyogjon, mint új korában. Méghozzá nemcsak rövid ideig, hanem akár hosszú hónapokon keresztül.