TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Polirtech Blog

Hydro Slick – az autó makulátlan kinézetét segítő minőségi bevonat

2021.07.28 21:04
Hydro Slick – az autó makulátlan kinézetét segítő minőségi bevonat

Ebben a bejegyzésben a Hydro Slick bevonatnak szentelünk kiemelt figyelmet, amely az autójuk külső kinézetére nagyon is igényes tulajdonosok számára egy egészen új kedvenc is lehet. Legalábbis a hatásmechanizmusából kiindulva bizonyosan.

A cikkben nemcsak az innovatív készítmény összetételét mutatjuk meg, hanem az alkalmazásával kapcsolatos kérdéseknek is utána fogunk járni.

Először is nézzük meg pontosan, milyen készítmény a Hydro Slick

Fontos kérdésről van szó, ugyanis az egészen innovatív technológiának számító Hydro Slick nagyban különbözik az eddig ismert készítményektől. Eleve a megnevezése is kuriózumnak számít, elvégre a hyperwax kifejezéssel nem sűrűn találkoztunk egészen mostanáig.

A hyperwax gyakorlatilag önmagában ötvözi a wax, illetve a kerámiaréteg erősségeit és előnyeit. Vagyis legalább annyira egyszerű használni, mint a waxok többségét. Miközben a minőségi kerámiabevonatokra jellemző sima jelleg, gyöngyházhatás és tartós védelem szintén együtt jár az alkalmazásával.

Milyen nemkívánatos szennyeződések ellen lehet indokolt a Hydro Slick alkalmazása?

Röviden megfogalmazva mindenféle szennyeződés, illetve fizikai hatás ellen hathatós készítmény lehet a Hydro Slyck hyperwax, ami csak szembe jöhet az autó rendszeres használata közben. Merthogy legyünk őszinték, ezen szennyeződések zömét egyszerűen nehéz kivédeni.

Az úttestről felkerülő sár, kátrány, por vagy a kisebb ütések bizony egytől egyig olyan kellemetlenségek, amelyektől a legtöbb autós egyenesen irtózik. Viszont a Hydro Slick alkalmazása szinte olyan, mintha láthatatlan pajzsot húznánk az autó külseje fölé.

Olyan pajzsot, ami nem elhanyagolható módon még esőben is rendkívül jól jöhet, ugyanis képes taszítani magáról a nagyobb mennyiségben rázúduló vizet.

Milyen módon javasolt használni a Hydro Slick bevonatot?

Fentebb is utaltunk már rá, hogy a Hydro Slick gyakorlatban történő alkalmazása kifejezetten egyszerű művelet. Nem kell hozzá más, mint egy tiszta és minőségi szivacs vagy törlőruha, amivel a készítményt el tudjuk egyengetni az autó külső felületein.

Fontos, hogy a Hydro Slick alkalmazását megelőzően mindenképp mossuk le alaposan a járművet kívülről. A készítmény ugyanis akkor tud kellő hatékonysággal dolgozni, hogyha előtte a felületet sikerült kellő alapossággal előkészíteni.

Magát a Hydro Slick hyperwaxot vigyük fel vékony rétegben, szükség esetén pedig egyenlítsük ki a felület minden egyes négyzetcentiméterén. Miután ezzel megvagyunk, várjunk vele néhány percet. Amikor ez megtörtént, egyszerűen csak töröljük le a felesleget, és már készen is vagyunk.

Néhány gyakran ismételt kérdés a Hydro Slick bevonattal kapcsolatban

Az egyik legtöbbször ismételt kérdés, hogy mennyi időn keresztül maradhat tartós a hatása. Ezzel kapcsolatban minimum egy teljes éven át számíthatunk rá, hogy a webáruházunkban kapható Hydro Slick tartós védelmet képez az autó felszínén. Persze igény szerint bátran alkalmazhatjuk ennél sűrűbben is.

Emellett pedig az összetétele kapcsán szoktak még rendszeresen felmerülni kérdések. Ahogyan arra már fentebb is kitértünk, pont az összetételben rejlik a Hydro Slick kiemelkedő hatásmechanizmusa. Elvégre a kerámiabevonatokra jellemző előnyök mellett a waxok roppant egyszerű alkalmazhatósága egyaránt jellemző rá.