TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Polirtech Blog

A Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat

2021.05.28 08:37
A Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat

Ennek a bejegyzésnek a főszereplője a Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat. Merthogy a kerámiabevonatok egészen magas szintjét képviseli, ennélfogva tényleg érdemes közelebbről is megismerkedni vele egy, az autójának ápolására sokat adó tulajdonosnak.

A cikkben szóba kerül a Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat használata, emellett pedig az előnyeit is végig fogjuk venni. Bízunk benne, hogy ezáltal segíteni tudunk a zavartalan alkalmazásban.

Miért lehet egyáltalán szükség kerámiabevonatra az autóhoz?

A kerámiabevonat legfontosabb feladata tartós védelmet biztosítani az autó fényezésének, illetve a külső felületének. Magát a hatásmechanizmust leginkább úgy tudnánk elképzelni, mintha egy láthatatlan páncélt húznánk az autóra.

Ezzel pedig elejét vettük azoknak a kisebb vagy néha nagyobb esztétikai hibáknak és sérüléseknek, amelyek egyre csak rontanák a jármű küllemét. Tehát a kerámiabevonat segítségével a felület ellenállóbb lesz a külső körülményekkel, az időjárás hatásaival és az egyéb nemkívánatos tényezőkkel szemben. De hangsúlyozzuk, hogy nem egy golyóálló bevonatról van szó egyetlen kerámibevonat esetében sem! Tehát koccanásoktól ;-) , kőfelverődéstől ez a bevonat sem képes megvédeni a jármű fényezését!

Ha már kerámiabevonat, akkor nem mindegy, milyen minőséget választunk?

Kétes eredetű, gyanúsan olcsó készítményeket használni kerámiabevonatként kész hazárdjátékkal ér fel. Adott esetben sokkal többet is veszíthetünk a nem megfelelő kerámiabevonatot alkalmazva, mint amennyit a viszonylag olcsóbb beszerzési áron adott esetben profitálunk.

Az autó külső felületeinek az épsége és védelme egész egyszerűen nem játék. Ha tényleg azt szeretnénk, hogy az esztétikum tartós jelleggel hibátlan maradjon, akkor nem javasolt indokolatlan kockázatot vállalnunk.

Sokkal jobban járunk, hogyha invesztálunk a megfelelő kerámiabevonat beszerzésébe, majd pedig maradéktalanul gondoskodunk annak a rendeltetésszerű felviteléről.

Amit a Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonatot választva kapunk a pénzünkért cserébe

A Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat masszív és tartós védelmet ad az autó felületén lévő lakkozásnak. Tényleg a legfelső polcot képviseli képletesen szólva a kerámiabevonatok terén, úgyhogy ehhez mérten érvényesül a hozzáadott értéke a rendszeres használat keretei között.

Egyébként szilíciumalapú kerámiabevonatról beszélhetünk a Gyeon MOHS Q2 esetében, amely szám szerinti értékben kifejezve plusz 3H keménységet biztosít a meglévő lakkozásnak a saját keménységén felül. Önmagában már ez is egészen meggyőző ténynek számít.

Ehhez jön még hozzá pluszban, hogy a Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat a fényezést a vegyi anyagokkal szemben is látványosan ellenállóbbá teszi, méghozzá 2-11 pH közötti tartományba eső vegyszerekkel szemben. Úgyhogy ennek szellemében tényleg megéri a plusz munkát és invesztíciót az alkalmazása.

Ezen túlmenően,de talán az egyik legfontosabb tulajdonsága a hidrofób, azaz vízlepergető hatás. Ez a tulajdonság, ami bizonyos mértékű öntisztulást tesz lehetővé, illetve hozzájárul az autó gyors és egyszerű tisztításához. 

A Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat alkalmazásával járó sajátosságok

Dönthetünk akár úgy is, hogy szakembert kérünk meg a feladatra, ugyanakkor a Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonatot akár saját magunk is felvihetjük a felületre. Azonban azt tudni illik, hogy egy kerámiabevonat felvitele megfelelő előkészületet igényel. Csak tökéletesen előkészített, lehető legjobban karcmentesített felületre érdemes feltenni a kerámia bevonatot!

Magát a webáruházunkban is elérhető Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonatot ugyanis praktikus, könnyen használható kiszerelésben kapjuk kézhez. Nem kell hozzá más, mint pár darab tiszta és minőségi mikroszálas kendő. Csak vigyük fel a Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonatot vékony rétegben magára a felületre, egy mikroszálas kendő segítségével pedig töröljük vissza a felesleget. Innentől kezdve élvezehtjük a végeredményt! Persze a kimélő rendszeres mosás feltétele a hosszútávú védelemnek!