TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Polirtech Blog

A CarPro Skin PPF autófólia bevonat használatából fakadó előnyök

2020.09.07 08:22
A CarPro Skin PPF autófólia bevonat használatából fakadó előnyök

Az autó, illetve az autófólia karbantartásának és ápolásának jegyében a CarPro Skin PPF autófólia bevonat alkalmazása kifejezetten eredményes döntésnek bizonyulhat. A cikkben arra is igyekszünk rámutatni, hogy pontosan miért.

Részletesen megmutatjuk tehát a CarPro Skin PPF autófólia bevonat alkalmazásának hozzáadott értékét, emellett pedig arra is rávilágítunk, hogy miként célszerű alkalmazni magát a készítményt.

Pontosan mi is a CarPro Skin PPF autófólia bevonat?

Ahogyan arra az elnevezés is utal, egy speciális bevonat, ami az autófólia állagának és fizikai állapotának az épségét hivatott megóvni. Vagyis egyfajta védelmi mechanizmus, ami a fólia kapcsán felmerülő mechanikai és egyéb hatások elleni eredményes védekezést elősegíti.

Gyakorlatilag bármilyen típusú fényezésvédő fóliához bátran alkalmazható. Akár fényes, akár matt felületről van éppenséggel szó, a CarPro Skin PPF autófólia bevonat hozzáadott értéke ettől függetlenül remekül érvényesül.

Milyen előnyök származhatnak a CarPro Skin PPF autófólia bevonat alkalmazásából?

Fontos kiemelni a CarPro Skin PPF autófólia bevonat kapcsán a hidrofób, valamint az öntisztító hatást. Ez egyértelműen a tartós és minőségi autóápolást hivatott támogatni. Persze a készítmény egyik legnagyobb előnye abban rejlik, hogy az idő előtti kifakulással, illetve elszíneződéssel szemben remekül védi a felületet.

Ebben hathatós szerepet játszanak egyébként a CarPro Skin PPF autófólia bevonatban koncentráltan megtalálható UVA, valamint UVB részecskék. A napjainkban sokszor alkalmazott átlátszó lakkvédő fóliák, továbbá a vinilfóliák színes vagy matt kivitelei kapcsán is roppant hasznos lehet.

A CarPro Skin PPF autófólia bevonat ezenfelül az időjárási viszontagságokkal szemben is védelmet nyújt, nem beszélve az esetleges vegyi anyagokról, illetve egyéb káros folyadékok nemkívánatos hatásainak a semlegesítéséről.

Így célszerű használni a CarPro Skin PPF autófólia bevonatot

A készítmény mellett említhető még előnyként, hogy elképesztően egyszerű alkalmazni. Egy kis tégelyben található meg, amiből szépen adagolni tudjuk egy tiszta szivacsra vagy éppen törlőruhára.

Amikor a CarPro Skin PPF autófólia bevonatot rávittük tehát erre az eszközre, utána mindössze annyi a dolgunk, hogy egyenletes, finom mozdulatokkal eloszlatjuk magán a felületen. Nem kell egyébként nagy adagokat alkalmazni, mert a készítmény alacsony dózisban is hatékony.

Tehát vékony rétegben is a fóliára juttathatjuk, hogy aztán szépen elegyengetve kifejthesse a hosszú távú jótékony hatását.

Amit a CarPro Skin PPF autófólia bevonat mellett alkalmazhatunk a minőségi autóápolás jegyében

A kifogástalan, és persze a hosszú távon is minőségi autóápolás jegyében a CarPro Skin PPF autófólia bevonat mellett egyéb készítményeket is bevethetünk. Természetesen kapásból adja magát, hogy a fényezés biztosítása végett célszerű lehet minőségi waxot is alkalmaznunk.

Persze ahhoz, hogy a wax maradéktalanul ki tudja fejteni a pozitív hatását, az autó felületét gondosan meg kell tisztítani, illetve polírozni. Mindezen felül a speciális kerámiabevonat alkalmazása is felmerülhet lehetséges opcióként.

A webáruházunk kínálatában kapható kiegészítők azt segíti tehát elő, hogy az autóápolás valóban látványos, valamint tartós eredménnyel járjon együtt.