TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Polirtech Blog

Praktikus flex tartozékok a szemre is tetszetős fényezés kialakításához

2020.07.27 12:16

Mik azok a praktikus és sokszor nélkülözhetetlen flex tartozékok, amelyek az autónk fényezésének javítása kapcsán jó, ha kéznél vannak? Pontosan erre a kérdésre adunk terjedelmes választ a bejegyzés keretei között.

Egytől egyig bemutatjuk tehát azokat a kiegészítő kellékeket, amikre a polírozógép mellett szükségünk lehet. Továbbá arra a megoldásra is rávilágítunk, amivel akkor tudunk élni, ha az egyes kiegészítők külön beszerzésével nem szívesen bajlódnánk.

Így hasznosíthatjuk a flexet fényezés feljavítása kapcsán

A flex elnevezéssel is gyakran illetett polírozógépek a professzionális, valamint a hobbi céllal történő munkálatok során egyaránt nélkülözhetetlenek. Flex nélkül az autó fényezésének javítása érdekében tett erőfeszítések nyersen fogalmazva legfeljebb maszatolásként értelmezhetők.

A polírozógépek pontosan azon a fordulaton dolgoznak, ami a gépjármű külső fényezésének optimalizálásához, illetve javításához ideálisnak számít. Tehát nem túl durvák, hogy kárt tegyenek az autóban, ugyanakkor rendelkeznek a szükséges hatékonysággal ahhoz, hogy az elvégzett munka eredményekkel is párosuljon.

Persze annak érdekében, hogy a flexet kellőképpen alkalmazni tudjuk, mindenképp szükségünk lehet néhány praktikus kiegészítő kellékre.

Megfelelő akkumulátor nélkül a használat legfeljebb korlátozottan lehetséges

Minden bizonnyal nem szívesen bajlódnánk folyamatosan az elektromos vezetékekkel az autó fényezésének optimalizálása közben. Akkumulátorral ellátott flexet használva erre nincs is szükség.

Amikor az aksi megfelelő állapotban van, akkor lokációtól függetlenül koncentrálhatunk magára a munkavégzésre anélkül, hogy folyton a vezetéket kellene jobbra vagy balra rakosgatni. Ezáltal nemcsak komfortosabb lesz a haladás, hanem jobban fókuszálhatunk a minőségi végeredményre.

Praktikus felfogató, a flex elmaradhatatlan tartozéka

Felfogatót egyaránt találhatunk forgós, illetve excenteres munkagépekhez is. Természetesen az egyes felfogatótípusok különféle méretekben is beszerezhetők annak függvényében, hogy a flexhez pontosan mire is lesz szükségünk.

A megfelelő méretű és technikai paraméterekkel rendelkező felfogató nélkül elképzelhetetlen a zavartalan és hatékony munka. Mindenképpen gondoskodnunk kell tehát a beszerzéséről, ha autó polírozásához, illetve a fényezés javításához készülődünk.

Csiszolóblokkok, fejek és korongok

Akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy a polírozógép működésének és eredményességének lelke a rajta megtalálható csiszolóblokk, fej vagy korong. Ennek a kiegészítőnek a beszerzése tehát kulcsfontosságú a megfelelő végeredmény kialakítása végett.

Népszerű választást jelentenek többek között az eltérő keménységű csiszolófejek, illetve a puha, ugyanakkor roppant mód hatékony gyapjúkorongok is.

Komplett szett, ha nem szeretnénk az egyes kiegészítők beszerzésével bajlódni

Mi a teendő abban az esetben, ha nem szeretnénk külön-külön beszerezni a polírozógépet, illetve a hozzá tartozó flex kiegészítőket? Erre az esetre a webáruházunkban is kapható komplett szett megvásárlása jelenti a legjobb megoldást.

Egy-egy ilyen szettben egyaránt megtalálható maga a polírozógép, a hozzá tartozó akkumulátor, valamint az egyes felfogatók, csiszolófejek és korongok, eltérő méretekben. Ráadásul maga a készlet praktikus dobozban kerül kiszállításra, ami egyúttal szerszámosládaként is alkalmazható.