TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Polirtech Blog

Autóápolás csúcsra járatva Double Speed Wax segítségével

2020.08.19 21:45

Autóápolás csúcsra járatva Double Speed Wax segítségével

Hogyha célként tűztük ki az autóápolás kifogástalan minőségben történő kivitelezését, akkor a Double Speed Wax ehhez nagyszerű eszköznek bizonyulhat. A bejegyzés keretei között arról is szót ejtünk, hogy pontosan milyen összetevők és tulajdonságok teszik mindezt lehetővé.

Szó lesz továbbá a waxolás hozzáadott értékéről, valamint a kivitelezés leginkább javasolt módjáról is.

A minőségi és tartós autóápolást bizony házilag is meg tudjuk oldani

Amennyiben szeretnénk, hogy az autónk esztétikai állapota közel hibátlan legyen, akkor rendszeresen gondoskodnunk kell az ápolásáról. Ugyanakkor nem feltétlenül van arra szükség, hogy folyamatos jelleggel ezzel foglalkozó profi szakemberekhez járjunk.

Mindössze a megfelelő minőségű és összetételű autóápolási szerekre és eszközökre, továbbá időre és odafigyelésre van szükségünk, és a munkát elvégezhetjük mi magunk is. Ha tudjuk, hogy mit csinálunk, akkor pikk-pakk meglehetünk a tartós eredménnyel járó autóápolási munkákkal.

Milyen előnyeink származhatnak az autónk waxolásából?

A waxolás hatására gyakorlatilag olyan érzésünk lesz, mintha az autó éveket fiatalodott volna. Ideális esetben úgy fog kinézni, mintha most gördültünk csak volna ki vele az autószalonból. Ha minőségi waxot használunk, és a megfelelő mozdulatokat végezzük, bizony ilyen látványos eredményekre számíthatunk.

A wax hatására ugyanis a gépjármű külső felületéről eredményesen tüntethetők el a kisebb vagy közepes nagyságú esztétikai hibák. Szépen eltűnnek tehát a karcolások, a szennyeződések nyomai, továbbá azok a foltok, amelyekkel az autómosók sokszor nem tudnak megbirkózni.

Nem beszélve arról, hogy az autónk fényezése is megújul. Sokkal látványosabb lesz maga a gépjármű összhatása, egyszerűen jó érzés lesz ránézni, rádásul hosszú időn keresztül.

Hogyan érdemes kivitelezni magát a gépjármű waxolását?

A munkálatok első fázisa az előkészítés, a waxolásnak ugyanis meg kell alapozni a minőségi végeredmény biztosítása érdekében. Kezdjük tehát a műveletet az autó alapos tisztításával, és tüntessük el a felületéről a port, a koszt és az egyéb szennyeződéseket.

Amikor ezzel megvagyunk, akkor jöhet maga a waxolás. Semmiféle bonyolult műveletre nem kell gondolni, és még gépi segítségre sem lesz feltétlenül szükségünk. A waxot egy szivacs segítségével óvatos mozdulatokkal, vékony rétegben vigyük fel a gépjármű külső felületére, majd pedig jó minőségű törlőkendőt használva töröljük el gondosan.

Érdemes türelmesen, alaposan dolgozva eljárni, mert így gondoskodhatunk a valóban szemet gyönyörködtető végeredményről.

A Double Speed Wax alkalmazásában rejlő hozzáadott érték

Fentebb is utaltunk már rá, hogy a minőségi végeredmény biztosítása érdekében célszerű kifogástalan nívót képviselő készítményt használni. A Double Speed Wax tökéletesen megfelel ezeknek a kívánalmaknak.

Karnauba viaszt, illetve hidrofób polimereket tartalmaz, amelyek tovább növelik a hatékonyságát. Bőven elegendő vékony rétegben felvinni az autó felületére, és látni fogjuk a meggyőző eredményt. Nagyobb fizikai megerőltetés nélkül is olyan állapotba hozhatjuk így az autónkat, mintha jó néhány évet fiatalodott volna néhány perc leforgása alatt.

Ha tehát önállóan szeretnénk kivitelezni az autóápolást, akkor a webáruházunkban kapható Double Speed Wax ehhez kiemelkedően hatékony segítséget jelenthet.