TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Polirtech Blog

Bemutatkozik a Gyeon Trim Q2 – a műanyag, gumi és fényszóróbúra láthatatlan védőszere

2021.06.16 10:33
Bemutatkozik a Gyeon Trim Q2 – a műanyag, gumi és fényszóróbúra láthatatlan védőszere

Ennek a bejegyzésnek a központi szereplője a Gyeon Trim Q2, vagyis az autó műanyag, gumi és fényszóró felületeinek a rendkívül hatékony ápolószere. Megmutatjuk a Gyeon Trim Q2 előnyeit, méghozzá a leginkább javasolt felhasználásával együtt.

Mielőtt ezt részleteznénk, előtte a műanyag, a gumi és a fényszórók ápolásának a fontosságát is igyekszünk hangsúlyozni. Így még inkább érthető lesz, miért is jelenthet kiemelt hozzáadott értéket a Gyeon Trim Q2 alkalmazása.

Mi történik, ha nem fordítunk figyelmet a műanyag, a gumi vagy a fényszóró felületeinek védelmére?

Rövidebb időtávban nézve jóformán semmi. Persze ki az az autótulajdonos, aki legfeljebb néhány hónapos időtávban gondolkodik a szeretett autójának a használatában? Márpedig ahogy telik és múlik az idő, az autó műanyag és gumifelületei és fényszórói sokat veszíthetnek az esztétikai állapotukból.

Leginkább az úgynevezett sárgulás az, ami szemet szúrhat a viszonylag elhanyagoltnak mondható modelleknél. Egy igényes, az autója küllemére sokat adó tulaj persze ezt nem hagyja, és mielőbb megoldás után néz.

Mire figyeljünk, amikor műanyaghoz, fényszórókhoz vagy gumifelületekhez keresünk ápolót?

Ahogy az autóápolók döntő többségénél elmondható, a túlzásba vitt garasoskodás ezen a téren sem szokott kifizetődni. Vagyis mindenképp megéri invesztálni a minőségbe akkor, amikor a fényszórók, a gumik vagy a műanyag felületek ápolását szeretnénk eredményesen kivitelezni.

Pláne annak fényében, hogy ezek a felületek még viszonylag érzékenynek is mondhatók. Úgyhogy egy-egy olcsóbb, kétes minőséget képviselő készítménnyel még extra kockázatot is vállal az ember, ha lead egy kicsit a minőségből. Nem igazán éri meg az ilyesfajta rizikót bevállalni.

Leginkább a következő érvek miatt jelenthet optimális választást a Gyeon Trim Q2

Nyilván eleve ott az összetétel kérdése. A Gyeon Trim Q2 leginkább kerámia (SiO2) alkotóelemeket tartalmaz, és a segítségével kezelt felületekhez szorosan képes tapadni. Mégpedig úgy, hogy közben semmiféle olajos nyomot nem hagy sem a műanyag, sem a gumi, sem pedig a fényszóró felületén.

Nagy előnynek számít vele kapcsolatban, hogy képes taszítani a vizet, és nem utolsósorban a szennyeződéseket is, mindemellett kifejezetten jó UV-sugárzás elleni védelmet nyújt. Ráadásul a jótékony hatása alsó hangon egy teljes évig tetten érhető. Mindezen felül a Gyeon Trim Q2 kézhez kapott mennyisége is elegendő lehet akár nyolc különböző autó felületeinek a tartós kezeléséhez.

Instant segédlet a Gyeon Trim Q2 kényelmes és hatékony alkalmazásához

Elsőként az a feladat, hogy az autó szóban forgó felületeit alaposan tisztítsuk meg. Ehhez ugyanis szükség van arra, hogy a minőségi autóápoló készítmény ki tudja fejteni a jótékony hatását. Ha ez megvan, akkor következhet a Gyeon Trim Q2 applikálása.

Mielőtt ezt megtesszük, mindenképp érdemes felrázni a flakont. Vigyük fel szép alaposan magát a Gyeon Trim Q2-t, a felesleget pedig töröljükk le óvatos mozdulattal. Innentől kezdve 24 óra szükséges a teljes száradáshoz, amit adott esetben infralámpával tudunk felgyorsítani.

Ha ez is megtörtént, akkor már nincs is más teendőnk. Maximum gyönyörködhetünk egy kicsit abban az esztétikai élményben, ami a Gyeon Trim Q2 segítségével megvalósult. A legjobb, hogy a gumi, a műanyag és a fényszórók látványa hosszú hónapokon át olyan lehet, mintha új állapotban lennének.