TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Polirtech Blog

Viszlát karcok és esztétikai hibák, itt a Bilt Hamber Double Speed-Wax

2020.11.20 18:07
Viszlát karcok és esztétikai hibák, itt a Bilt Hamber Double Speed-Wax

Összetétel, minőség és használhatóság szempontjából a Bilt Hamber Double Speed-Wax optimális választást kínál, hogyha a waxolás igényes kivitelezése a célunk. Úgyhogy a cikkben részletesen meg is mutatjuk, miként segíti a készítmény a munkánk hatékonyságát.

Megmutatjuk tehát, hogy mi jellemző a Bilt Hamber Double Speed-Wax összetételére, mit kapunk mellé ajándékként, illetve milyen alkalmazási és felhasználási módon keresztül tudjuk belőle kihozni a lehető legjobbat, valósággal új külsőt kölcsönözve így az autónknak.

Ezért nem érdemes kihagyni a waxolás kérdését, amikor az igényes autóápolásról van szó

Egy, az autójának a kinézetére igenis sokat adó tulajdonosnak ezt talán nem is kell olyan nagyon túlragoznunk. Az előzetesen megtisztított gépjármű külső felületéről ugyanis a waxolás által eredményesen tudjuk eltüntetni a kisebb karcolásokat, a makacsabb szennyeződéseket és az esztétikai hibákat.

A kifogástalan végeredményhez persze minőségi eszközök szükségesek. Ezért is forgalmazunk a webáruházunkban kizárólag magas nívót képviselő készítményeket, mint például Bilt Hamber Double Speed-Waxot.

Főként ebben rejlik a Bilt Hamber Double Speed-Wax kiemelkedő hatékonysága

A karnauba viasz kiemelkedően fontos alkotóeleme a valóban minőséget képviselő wax készítményeknek. Mindez kiegészülve a hidrofób polimerekkel, igazán ütős elegyet alkot, amit remekül tudunk hasznosítani az autóápolás keretei között.

A Bilt Hamber Double Speed-Wax másik nagy előnye a neutrális szín. Ennek köszönhetően ugyanis legyen az autónk meghatározó árnyalata bármilyen, ezt a készítményt egész bátran alkalmazhatjuk rajta.

Az eredményességét úgy fogjuk majd szemmel láthatóan is megtapasztalni, hogy a wax egy ellenálló, víztaszító, fényes és mély bevonatot képez az autó külső felületén. Ez pedig jótékony hatást gyakorol majd a fényezésre, miközben a külső körülményekkel szembeni ellenállást is segíti.

Ezt kapjuk még pluszban a Bilt Hamber Double Speed-Wax mellé

A webáruházunkban elérhető Bilt Hamber Double Speed-Waxot nemcsak úgy önmagában kapjuk, hanem a csomag részeként úgymond ajándékként plusz kiegészítőkhöz is jutunk majd. Mindkettő abban segít majd, hogy a waxot minél nagyobb hatékonysággal tudjuk bedolgozni a felületre.

Az egyik extra egy kellően puha, mikroszálas kendő. A másik pedig egy speciális applikátor, ami szintén a minél hatékonyabb munkavégzést segíti elő. Nagy előny tehát, hogy ezeknek a kellékeknek a beszerzéséről nem nekünk kell gondoskodnunk.

Minden olyan eszközt megkapunk a Bilt Hamber Double Speed-Wax mellé, amire szükségünk lesz a tartós autóápolás kivitelezéséhez.

Így tudjuk majd a legtöbbet kihozni a Bilt Hamber Double Speed-Wax előnyeiből

Amikor kézhez kaptuk a Bilt Hamber Double Speed-Waxot, illetve a mikroszálas kendőt és applikátort, akár azonnal munkához is láthatunk. Egy vagy két szabad órára lesz csak szükségünk, és máris kivitelezhető lesz maga a művelet.

A Bilt Hamber Double Speed-Waxot a csomagban kapott applikátor segítségével vékony rétegben juttassuk az autó felületére, majd finom mozdulatokkal dolgozzuk be azt. A többi úgymond a wax feladata.

Ezután nem is lesz más dolgunk, mint a mikroszálas kendő segítségével áttörölni a korábban megmunkált felületet. Gyakorlatilag ennyi lesz csak a teendő, cserébe pedig látványos javulást tudunk majd elérni az autó kinézetét tekintve.