TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Polirtech Blog

A rejtett autóápolási feladatok feltárása Scangrip Matchpen R segítségével

2020.10.28 20:19
A rejtett autóápolási feladatok feltárása Scangrip Matchpen R segítségével

A kifogástalan minőségű autóápolás alatt a legtöbben azt értjük, hogy a szemmel alig látható hibákat is fel tudjuk tárni, majd pedig javítjuk őket. A Scangrip Matchpen R pontosan ennek kapcsán jelent elképesztően nagy segítséget.

A cikkben részletesen is rámutatunk tehát a Scangrip Matchpen R hasznosságára, emellett pedig a használatának a legfontosabb sajátosságaira is ki fogunk térni. Nem titkolt szándékunk természetesen minél többeknek segíteni a legmagasabb szintű autóápolás kivitelezésében.

Bármennyire is szeretnénk, az autó felületének nem minden sérülése érzékelhető szabad szemmel

Amikor az autónk felületének ápolásáról van szó, illetve az esztétikai hibák javítása a cél, akkor a szemmel könnyen észrevehető rendellenességeknél még viszonylag egyszerű dolgunk van. Az igazi mutatvány viszont ott kezdődik, amikor a rejtett hibákat is fel kellene tárni.

Vagyis jó volna megtalálni a fényezés esetleges hibáit, a színeltéréseket vagy az egészen apró hologramokat. Legyenek éppenséggel bármilyen kedvezőek is a fényviszonyok, ezeknek a feltárására szabad szemmel kevés az esély.

Milyen módon deríthetjük ki a karosszéria apróbb, rejtett hibáit?

Ahogyan az már a fentiekből is kiderült, a kis méretű karcok és karosszériahibák feltárása szabad szemmel nem túl hatékony. Ehhez mindenképpen speciális szerszámot javasolt alkalmazni, ami a szó legszorosabb értelmében rávilágít a rendellenességekre.

Vagyis olyan spéci fényforrás beszerzésében és használatában javasolt gondolkodni, amivel feltárhatók a kisebb hibák. Erre a célra a hagyományos zseblámpák nem alkalmasak, mert az általuk kibocsátott fény nem segíti elő a karcok felfedezését.

Szerencsére a fényforrásgyártók gondoltak ránk, úgyhogy megoldható a szituáció orvoslása, méghozzá kifejezetten kedvező ár-érték arányért cserébe.

Ebben jelenthet komoly segítséget a Scangrip Matchpen R használata

Scangrip Matchpen R az elnevezése annak a praktikus kelléknek, ami gyakorlatilag ideális esetben ott van minden személynél, aki tényleg komoly szinten űzi az autóápolást. Maga a szerkezet egyébként úgy néz ki, akár egy töltőtoll.

Vagyis simán elfér a nadrágzsebben, elképesztően könnyű az önsúlya, így mindig kéznél lehet, amikor csak szükség van rá. Persze az ereje leginkább az általa kibocsátott fényben rejlik. Ki kell emelni vele kapcsolatban a magas CRI-index értéket, aminek köszönhetően a segítségével érzékelhetők a színeltérések, illetve a kisebb és nagyobb hibahelyek is.

Magyarul a Scangrip Matchpen R használata abban segít praktikus módon, hogy a fényezést tekintve a legapróbb hibákra is fény tudjon derülni.

A Scangrip Matchpen R alkalmazásával együtt járó további előnyök

A Scangrip Matchpen R tervezői gondoltak arra, hogy munka közben bizony időnkét előfordulhat egy-egy felhasznált kellék sérülése. Éppen ezért a szerkezet erős és tartós alumíniumból készül, hogy a mechanikai hatások semmiképp ne ronthassák az élettartamát.

Egyébként a webáruházból történő vásárláskor oldószerálló üveglencsével szállítva kapjuk meg, a mellékelt USB-kábel pedig a minél könnyebb feltöltésben jelent komoly segítséget. Maga a készülék egyébként hideg és meleg fény kibocsátására is képes, hatékonyan segítve így a munkavégzést.

Nemcsak könnyedén elfér a zsebben, hanem a modern kivitelnek köszönhetően két töltés között sokáig használható. Magyarul elképesztően hasznos kellék a kifogástalan minőségű autóápoláshoz.