TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Polirtech Blog

Gentle Snow Foam habsampont használva új szintre léphet az autómosás gyakorlata

2021.06.30 11:23
Gentle Snow Foam habsampont használva új szintre léphet az autómosás gyakorlata

Ennek a bejegyzésnek a fókuszában egy kiemelkedően hatékony autósampon, a Koch Chemie Gsf Gentle Snow Foam pH-semleges habsampon szerepel. Méghozzá gyakorlatias szempontból, kiemelve a készítmény használatával járó hozzáadott értéket.

Természetesen adunk néhány praktikus tippet a gyakorlatban történő használathoz, illetve annak a különféle lehetőségeihez is. Bízunk benne, hogy ezáltal sok autósnak segíthetünk az autó tartós tisztán tartásában.

Mik lehetnek a legfontosabb szempontok manapság autósampon keresésénél?

Az első és egyben legfontosabb tényező kétségtelenül az, hogy a választott autósampon segítségével minél látványosabb eredménnyel járjon az autómosás gyakorlata. Vagyis a sampon lehetőség szerint tüntessen el az autó külső felületéről minden nem oda illő szennyeződést.

Természetesen az sem hátrány, hogyha a kívánt eredmény könnyű használhatóság mellett valósulhat meg. Ezenfelül pedig az sem egy mellékes tényező, hogyha a célokhoz leginkább passzoló autósamponhoz megfelelő áron juthatunk hozzá.

Amire mindenképp érdemes vigyázni autósampon választásánál

Habár lényeges szempont a különféle szennyeződések hatékony eltávolítása, ugyanakkor ezt nem minden áron szeretnénk elérni. Vagyis elsősorban a kíméletes mosás elősegítése a cél, ami a fényezés, illetve az autó felületeinek az állapotában nem okoz károkat.

Pontosan emiatt nem túl célravezető megoldás az, ha egy-egy kétes eredetű és kevésbé megbízható autósamponnal kísérletezünk. Képzeljük csak el azt a sokkot, amit akkor tapasztalunk, amikor a mosást követően a fényezés esztétikai állapota már messze nem az igazi.

Mindjárt mutatunk egy olyan autósampont, amelyet használva proaktív módon elkerülhetők az ilyesfajta kellemetlen meglepetések.

Miben rejlik a Koch Chemie Gsf Gentle Snow Foam pH-semleges habsampon hatékonysága?

A titok nyitja értelemszerűen a Koch Chemie Gsf Gentle Snow Foam pH-semleges habsampon összetételében keresendő. A pH-semleges összetételnek köszönhetően a waxot sem oldja fel használatkor, így a wax hatása is jóval tovább megmaradhat.

Leginkább az előmosás keretei között javasolt egyébként az alkalmazása. Egészen sűrű habot képez, majd kíméletes módon készíti elő úgymond a felületet az autómosás további fázisaira. Az pedig egyfajta plusz hozzáadott érték, hogy kellemes cseresznyeillatot áraszt magából és hagy a felületen.

Persze az sem lényegtelen, hogy milyen módon lehet alkalmazni a kívánt eredmény elérése érdekében.

Praktikus tippek a Koch Chemie Gsf Gentle Snow Foam pH-semleges habsampon alkalmazásához

A rendelkezésre álló eszközök fényében habpisztollyal, habosítószárral vagy normál samponként egyaránt megoldható az Koch Chemie Gsf Gentle Snow Foam pH-semleges habsampon alkalmazása.

A legegyszerűbb opció természetesen az, hogyha fogunk egy kézi vödröt, a webáruházunkban kapható Koch Chemie Gsf Gentle Snow Foam pH-semleges habsampont pedig a flakonon megtalálható szempontok és arányok szerint keverjük be.

Ezután már csak annyi lesz a dolgunk, hogy normál rétegben felvisszük az autó külső felületére és hagyjuk, hogy szépen dolgozni tudjon. Majd pedig tetszés és szokás szerint haladhatunk is tovább az autómosás későbbi fázisaival.