TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Bőrtisztítás és ápolás

 

A bőrtisztítás, bőrápolás szakmai kihívás

Talán kissé különösen hangzik, és sokan azt gondolják, hogy egy bőrápolás, bőrtisztítás az biztosan nem lehet egy nagy hozzáértést igénylő művelet.
Fogok egy mikroszálas kendőt, valami folyadékkal, tisztítószerrel lemosom a bőrfelületet, aztán valami krémmel bekenem, és jó napot! Mi ebben olyan bonyolult?
Nos, ez azért ennél egy kicsit összetettebb feladat. Arról nem is beszélve, hogy egy bőrápolás, bőrtisztítás esetében nagyon nem mindegy, hogy mivel végezzük. Elképesztő károkat lehet okozni. Ennek pedig több oka is lehet.
Egyrészt a bőrápolás, bőrtisztítás során használt tisztító és ápoló szerek minősége meghatározza a végeredményt. Másrészt figyelembe kell venni a bőr minőségét, állapotát is. És ez is egy meglehetősen nehéz feladat. Nem használhatjuk ugyanazt az anyagot egy nubukra, mint egy klasszikus bőrkárpitra. Nagyon kopott bőrfelület esetén nem ugyanaz a technika, mint egy vadonatúj bőr esetén. Figyelembe kell venni a koszolódás mértékét, és az alapján megválasztani a tisztítószert, illetve a tisztításhoz használt kiegészítőket.
Mindent összevetve, a bőrtisztítás, bőrápolás igenis kihívásokkal jár, és nem véletlen, hogy az autókozmetika egy szakma, aminek ez az egyik területe.

A bőrápolás, bőrtisztítás házilag nem is működik?

De. Biztosan, mint ahogyan például egy vízcsapot is ki tudunk otthon cserélni, és nem hívunk hozzá vízvezetékszerelőt. Aztán majd hívunk, ha ömlik a víz, mert eltörtük a fővezetéket. Melyik lesz olcsóbb megoldás?
Nem feltétlenül analóg a példa, de higgyék el, tapasztalatból tudjuk, hogy sokkal többe kerülhet egy szakszerűtlen munka, ha nem szakemberre bízzuk.
De hogy kerülünk mi a képbe? Úgy, hogy a bőrtisztítás, bőrápolás területén már mindennel találkoztunk, és az általunk forgalmazott anyagok azokra a tapasztalatokra épülnek. Azok alapján állítottuk össze a bőrtisztítás, bőrápolás tökéletes és tartós megvalósításához szükséges alapanyagokat. Ismerjük a különböző bőrtípusokat, azok viselkedését egy-egy tisztítószer, ápolószer használata alkalmával. Honnan ismerjük? Onnan, hogy ezeket a termékeket is teszteljük mielőtt felvennénk a kínálatunkba. Itt nem lehet tévedni! Már egy bőrfestés is horror áron érhető el, ha valaki hibázik, de ha át kell húzni egy bőrülést, az csillagászati összeg.
Ezért érdemes minden esetben csak olyan forrásból beszerezni a szükséges anyagokat, akik tudják, hogy az mit tud, mire képes, a hatása meddig tart.
A mi vásárlóink biztosak lehetnek benne, hogy a Polirtech kínálatában csak olyan terméket találnak, amelyek az előbb említett feltételeknek tökéletesen megfelelnek. 

Akkor most honnan tudjam, hogy melyik bőrtípusra mit válasszak?

Erre a kérdésre a legegyszerűbb válaszolni. Meg kell kérdezni bennünket, hiszen készséggel adunk tanácsokat mindazoknak, akik hozzánk fordulnak. Mindegy, hogy gyakorlott autókozmetikus, vagy kezdő, kérdése mindenkinek lehet. Az, aki hosszú évek óta tevékenykedik a bőrtisztítás, bőrápolás területén, természetesen nem a különféle bőrtípusokról fog érdeklődni, hanem az új anyagok tulajdonságairól, pontos felhasználási módjáról.
De van egy másik lehetőség is. Ez pedig az, hogy a termékek mellett található ismertetőt el kell olvasni. Igyekszünk, hogy termékeink mellett részletes ismertetés legyen, ezzel is segítve a választás folyamatát.

Tovább