TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Egyéb kiegészítők, tartozékok

Egyéb kiegészítők, tartozékok?

Ez valóban kérdés? Igen, sokaknál igen. Nem is feltétlenül maga a tény, hogy az egyéb kiegészítők, tartozékok használata elengedhetetlen, hanem az, hogy azok milyen minőségűek, hogyan lehet velük növelni a hatékonyságot, mennyire képesek elősegíteni a minőségi munkavégzést.
Egy autókozmetika minőségét sokszor már azzal fel lehet mérni, akár külső szemlélőként (ügyfélként) is, hogy milyen egyéb kiegészítők, tartozékok vannak elhelyezve a munkapulton, a polcokon. Nagyon sok olyan ügyfél van, aki rendszeresen látogatja az autókozmetikákat, és vannak tapasztalati a felhasznált anyagokkal és eszközökkel kapcsolatosan. Az ilyen ügyfelek árgus szemmel vizsgálják ezeket.
De még azok is felfigyelnek az egyéb kiegészítők, tartozékok jelenlétére, akiknek nincs ebben tapasztalatuk. Részben azért, mert az ember természetéből adódóan kíváncsi, részben pedig azért, mert egy-egy ilyen darab eléggé szembeötlő, érdekes kinézetű, vagyis felkelti a figyelmet.
Röviden összefoglalva az egyéb kiegészítők, tartozékok valóban fontosak. És nemcsak a látszat kedvéért, hanem a minőségi munkavégzés szempontjából is.

Mire jók az egyéb kiegészítők, tartozékok?

Nos, ezt már kissé bonyolultabb megválaszolni. Két oldalról szeretnénk megközelíteni. Az egyik oldal a minőség, a másik a hatékonyság. Ugyanis mindkét nézőpont fontos, amikor az egyéb kiegészítők, tartozékok szóba kerülnek.
Ha egy autókozmetika minőségi alapanyagokat használ, márpedig csak így lehet minőséget előállítani, akkor erre is figyelni kell. Mármint a használatba vett egyéb kiegészítők, tartozékok minőségére. Minden mesterségre igaz, így az autókozmetika iparágra is, hogy jó munkához jó szerszám kell.
Miért rontanánk el egy bőrtisztítást azzal, hogy ugyan minőségi tisztítószert használunk, de a kefe minősége kívánnivalót hagy maga után?
Vagy hogyan lehet úgy minőségi munkát végezni, hogy a rossz minőségű gumikesztyűnk folyamatosan szétszakad?
Vagy az autómosásnál használt habosítónk képtelen habot csinálni?
Ugye, hogy mennyire fontos szerepet töltenek be az egyéb kiegészítők, tartozékok? Ugye milyen nehézkes a munkavégzés, ha nem jó minőségű termékeket használunk?
A Polirtech biztosítja az egyéb kiegészítők, tartozékok területén is ugyanazt a magas színvonalat, kiemelt minőséget, mint az összes többi forgalmazott alapanyag esetén. Mi a kiváló alapanyagainkhoz kiemelkedő minőségű tartozékokat és kiegészítőket kínálunk. Azt már ki sem kell emelnünk, hogy az egyéb kiegészítők, tartozékok is a saját tesztelésünkön mennek át, vagy buknak el. (természetesen azokat nem vesszük fel a termékeink közé) 

Rövid felsorolás mindazon termékekről, amelyek ide tartoznak

  • mosókesztyűk, szivacsok, aplikátorok
  • felnikefék, kefék, ecsetek
  • polírozási kellékek, tisztító gyurmák
  • szóróflakonok, szórófejek, Tornador
  • üvegkaparó pengék
  • habosítók
  • állólámpák
  • fejlámpák

Mindez a teljesség igénye nélküli felsorolás. Termékkatalógusunkban mindenki megtalálja a számára fontos kiegészítőt, annak leírásával együtt.
Amit biztosan tudunk garantálni ebben a kategóriában is, és ezzel saját magunkat ismételjük, hogy a kínálatban csak és kizárólag jó minőségű, színvonalukban a Polirtechtől már megszokott kategóriájú termékeket találnak. Amennyiben bármilyen kérdésük lenne, úgy a megadott elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésükre.

Tovább