TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Textil és kárpittisztítás

Textil és kárpittisztítás? Mit használjunk?

Gyakran felmerülő kérdésről van szó. Talán hihetetlen, de így van. Lassan az autókozmetikai szakma képviselői elvesznek az egyre szélesebb kínálatban. Jönnek az újabbnál újabb tisztítószerek, és akik a textil és kárpittisztítás területén dolgoznak, azok lassan a munkaidejük jelentős részét az új termékek megismerésével, kipróbálásával tölthetik. És akkor mi lesz a textil és kárpittisztítás gyakorlati megvalósításával?
Két dolog történhet. Az egyik, hogy a folyamatos tesztelgetés, próbálgatás elveszi az időt a hatékonyan, az ügyfeleknek végzendő textil és kárpittisztítás elől, ami senkinek sem jó.
A másik, ami történhet, hogy hiszünk az ügynöknek, megvesszük, és kiderül, hogy nem úgy működik, nem olyan hatásfokkal dolgozik az anyag, ahogyan azt elmondták. A legjobb esetben csak kidobtuk a pénzt az ablakon. De lehet ennél rosszabb végkifejlet is. Nevezetesen az, ha a textil és kárpittisztítás céljából behozott autóban kárt teszünk. Na, ez már nagy gond!
Mi a megoldás?

Textil és kárpittisztítás profi alapanyagokkal

Azzal együtt, hogy otthon már szinte mindenki csinált kárpittisztítást, legyen szó egy szőnyegről, vagy egy kárpitozott bútorról, az utójuk kárpitját csak kevesen tisztítják házilag. Egyrészt, mert a háztartásokban alkalmazott tisztítószerek nem igazán alkalmasak erre a feladatra, másrészt ahogyan a textil és kárpittisztítás elnevezésben is benne van, ez két különböző felület.
Egy autó kárpitja a legritkább esetben egyezik meg anyagában teljesen az üléshuzattal. Az autókárpit több területet is magában foglal. Amennyiben bőrkárpit van, az egy másik eset, arról külön oldalon írunk részletesen. De még abban az esetben is előfordulhatnak műanyag elemek, illetve a tetőkárpit és az aljzatkárpit ez esetben sem bőrből készül.
Az itt leírtak a textil és kárpittisztítás kapcsán magáról a szövetbelsőről, a tetőkárpitról, az aljzatról, illetve az ajtókárpitok műanyag, esetleg fém elemeiről szólnak.
Sokféle különböző felület, sokféle alkalmazható tisztító és ápolószer. És ezek minősége feltétlenül hatást gyakorol az elért eredményre. Ha minőségi munkát végzünk, és célunk valóban a tökéletes végeredmény annak érdekében, hogy ügyfelünket elkápráztassuk, akkor csak kipróbált, bizonyítottan jó hatásfokkal rendelkező szereket szabad használni.
De fontos a hatékonyság is, ezért kínálatunkban találhatnak olyan eszközöket is, amellyel a hatékonyságot növelhetik. Ilyen például a Tornador. Ennek leírását megtalálja a termékismertetőben. 

A Polirtech filozófiája

Valószínűleg senkit nem fogunk nagyon meglepni, de a textil és kárpittisztítás kapcsán sem tudunk mást mondani, mint bármely más területen, ahová ezközöket, alapanyagokat kínálunk.
Nagyon sok időt, pénzt fektettünk, és fektetünk folyamatosan abba, hogy saját magunk kipróbáljuk, leteszteljük a piaci kínálatban szereplő termékeket.
Mi ezzel a célunk? Egyrészt tehermentesítjük vásárlóinkat, vagyis megspóroljuk nekik a kipróbálásra fordított időt, energiát. Másrészt biztosak lehetnek benne, hogy az általunk forgalmazott termékek minősége kifogástalan.
Mi nem engedünk át a rostán olyan anyagokat, amelyek nem érik el azt a minőséget, amit a már meglévő, illetve leendő vevőink elvárnak tőlünk.
Számunkra fontos a hitelesség, és azt csak erős és folyamatos kontrollal érhetjük el.

Tovább