TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Habosítók, hab-samponok, előmosó szerek

A megfelelő mosókellékek mellett a jó minőségű autó amponok nélkülözhetetlenek az autómosáshoz is, amely gyengédek a fényezéssel , de nagyon hatékonyak a szennyeződésekkel szemben. Összehasonlítva a gépi mosással, a kézi mosás az alaposságról és mindenekelőtt a fényezés legkíméletesebb tisztításáról szól. Ha a megfelelő eszközökkel és szerekkel történik, a mosási karcolások jelentősen minimalizálhatók, ezekt itt megvásárolhatja:

Az erősen habzó és sima csúszású mosó sampon az autóápolás egyik legfontosabb alkotóeleme. Kiváló minőségű sampon használatával a szennyeződés részecskéit óvatosan eltávolítják a festékről, és a festéket a pórusokig tisztítja. A speciális csúszó viselkedésnek köszönhetően a használt mikroszálas kesztyű vagy a mosószivacs könnyedén csúszik a fényezés felett mechanikai súrlódás nélkül. E csúszás nélkül a szennyeződést könnyedén oda-vissza dörzsölné a felületen, és ez gyorsan csúnya mikrokarcolásokhoz és hologramokhoz vezet, amelyek - különösen közvetlen napfény esetén válank jól érzékelhetővé. Abban az esetben, ha a festék különösen érzékeny a karcolásra, például a "lakkfekete", a rosszul vagy rossz eszközökkel végzett mosás gyorsan a lakk esztétikai és fizikai állapotának leromlásához vezet.

A polirtech.hu webáruházban mindenféle autó sampon széles választékát megtalálja. A használt védelmetől függően ajánlatos a megfelelő sampont használni.

Különösen a viasz alapú, magas karnaubatartalmú Wash & Wax samponok védik a festéket a mosás során és regenerálják a már meglévő védő réteget (legyen az viaszos wax, SiO2, vagy egyéb nano bevonat). 

A különböző bevonatokra természetesen vannak speciálisan optimalizált samponok is. A mosó / viaszos samponokhoz hasonlóan ezek is enyhén növelik a fényt, és mindenekelőtt frissítik a festékvédelem tömítő hatását. Sőt, képesek az alapbevonatok élettartamának meghosszabbítására is.

Általános szabály, hogy a legtöbb sampon PH semleges, ezért nagyon enyhe, és olyan autómosásra fejlesztették ki őket, amely a lehető legkímélőbb , de mégis alapos. A viasz vagy egyéb védelmet ezek a samponok nem bántják megfelelően adagolva. Az erősen koncentrált készítményeknek köszönhetően ezek a termékek a legtöbb esetben nagyon gazdaságosak.

Tovább