TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Gyeon FABRIC COAT cabriótető és textil impregnáló 400ml

Gyeon FABRIC COAT cabriótető és textil impregnáló 400ml

Gyeon FABRIC COAT cabriótető és textil impregnáló 400ml

A GYEON Q² Fabric Coat egy nagy teljesítményű kerámia bevonat mindenféle textilhez és szövethez.

Bővebben
Nincs raktáron
16 000 Ft+ÁFA=20 320 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A járműben különösen cabriótetők, ülőpárnák és belső kárpitelemekre használható. Az anyag nem csak a szennyeződésnek ellenáll, hanem ellenáll az ultraibolya (UV) sugárzás következtében fennálló elhalványulásnak.

Már 80 ml-es Q² Fabric Coat elegendő 1m² szövet védelmére; Hosszú távú védelmet biztosít a víz, a szennyeződés és az UV sugárzás ellen.

Q² Fabric Coat erős víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, amely megakadályozza a szennyeződés letapadását a lehető legnagyobb mértékű és lehetővé teszi a kifejezetten könnyű tisztítást.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

1. a kezelendő felületet alaposan takarítsa meg. Az előzetesen használt egyéb impregnálószereket feltétlenül távolítsa el egy erősebb tisztítószerrel, mint pl. a Gyeon APC. Hagyja teljesen megszáradni a kezelendő felületet!

2. Permetezze a felületre kb. 25-30 cm távolságból a Fabric Coat-ot, de csak egy vékony rétegben!!! 

3. A 12 óra száradási időt minden esetben várja meg, ez alatt az idő alatt nem érheti a kezelt felületet víz és egyéb szennyeződés.

4. Amennyiben szeretne egy 2. réteget is felvinni, minden esetben 12 óra száradási idő után lehetséges csak, maj ezután újabb 12 órát hagyja száradni a felületet. 

 

 

Adatok
Brand
Gyeon
Cikkszám
G-FC-400