TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Gyeon FABRIC COAT cabriótető és textil impregnáló 120ml

Gyeon FABRIC COAT cabriótető és textil impregnáló 120ml

Gyeon FABRIC COAT cabriótető és textil impregnáló 120ml

A GYEON Q² Fabric Coat egy nagy teljesítményű kerámia bevonat mindenféle textilhez és szövethez.

Bővebben
Nincs raktáron
7 065 Ft+ÁFA=8 973 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A járműben különösen cabriótetők, ülőpárnák és belső kárpitelemekre használható. Az anyag nem csak a szennyeződésnek ellenáll, hanem ellenáll az ultraibolya (UV) sugárzás következtében fennálló elhalványulásnak.

Már 80 ml-es Q² Fabric Coat elegendő 1m² szövet védelmére; Hosszú távú védelmet biztosít a víz, a szennyeződés és az UV sugárzás ellen.

Q² Fabric Coat erős víztaszító tulajdonsággal rendelkezik, amely megakadályozza a szennyeződés letapadását a lehető legnagyobb mértékű és lehetővé teszi a kifejezetten könnyű tisztítást.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

1. a kezelendő felületet alaposan takarítsa meg. Az előzetesen használt egyéb impregnálószereket feltétlenül távolítsa el egy erősebb tisztítószerrel, mint pl. a Gyeon APC. Hagyja teljesen megszáradni a kezelendő felületet!

2. Permetezze a felületre kb. 25-30 cm távolságból a Fabric Coat-ot, de csak egy vékony rétegben!!! 

3. A 12 óra száradási időt minden esetben várja meg, ez alatt az idő alatt nem érheti a kezelt felületet víz és egyéb szennyeződés.

4. Amennyiben szeretne egy 2. réteget is felvinni, minden esetben 12 óra száradási idő után lehetséges csak, maj ezután újabb 12 órát hagyja száradni a felületet. 

 

 

Adatok
Brand
Gyeon
Cikkszám
G-FC-120