Kategorien

Zahlungsmöglichkeit
Newsletter
TOP-Artikel
Artikelempfehlungen
Zertifikat
SSL Certificate
Artikelbeschreibung


Blo Air -GT Car Dryer Large Twin Unit 2 x 1200 W autószárító

Lagerbestand: Vorhanden
Blo Air -GT Car Dryer Large Twin Unit 2 x 1200 W autószárító
 • Blo Air -GT Car Dryer Large Twin Unit 2 x 1200 W autószárító
brutto:298 EUR
 • 8 Lóerő feletti teljesítmény a két különálló motor segítségével
 • 64.000 CFM / FPM
 • Szuperhosszú 8m-es tömlő (26")
 • Szabályozható teljesítmény
 • Légszűrővel ellátva! Szűrt meleg levegőt szállít
 • 5 méter hosszú hálózati kábellel
 • Legfőbb előnyök:

  - Nincs karcolás: mivel érintésmentesen szárítjuk az autót, gyakorlatilag 0 az esélye a szárazoló kendővel okozott újabb karcoknak

  - Nincs megfolyás: előmelegített, szűrt levegővel fújja és szárítja ki a legkisebb résekbőlis a nedvességet, így nincs később megfolyás

  - Nincsenek cseppek, csíkok: mivel a szélvédőről lefújjuk a vízet és a vízcseppeket, ezért azok nem hagynak foltot, valalmint a törlés során keletkező csíkok sem alakulnak ki.

   

  Autójának száraz fújása meleg szűrt levegővel nem csak biztonságosabb, hanem szórakoztató is! A BLO autószárító érintkezés nélküli lehetőséget kínál a járműszárításra, hogy elkerülje a karcolások és hologramok kialakulását, amelyek elkerülhetetlenül előfordulnak egy normál száraz kendővel történő szárazolás során.

  Az USA-ban kifejlesztett és tervezett BLO autós szárító mindenki számára elérhető - az egyszerű autófanatikusoktól egészen a professzionális felhasználókig, akinek gyors és biztonságos szárítási megoldásra van szüksége

  A kicsi egymotoros AIR-GT egy kompakt autószárító, amely jelentős nyomást fejt ki. Ideális az autók és motorkerékpárok biztonságos és egyszerű szárításához, hogy kiszivárgó vizet minden nyílásból és repedésből eltávolíthassuk. Ne tévessze meg a kompakt méret: hatalmas 8 lóerős motorja van, és egy 5 méteres kábellel és egy 8 méteres tömlővel van felszerelve, hogy a járművét egyszerre körül tudja járni.

  Valóban egy speciális fúvót kell használni a tökéletes, karcmentes szárításhoz? Azt mondjuk, IGEN! Az autó rendszeres mosása után történő szárítása az a kritikus pillanat, amikor a tiszta lakkozott felületen keletkezhetnek mikro felületi karcolások, amelyek idővel felhalmozódnak, és végül csúnya örvényt (hologramot) okoznak.

  Nem csak biztonságosabb a BLO automatikus szárító használata, hanem gyorsabb és hatékonyabb is, mintha ugyanezt egy szárazoló kendővel tenné. Ezzel az eszközzel a legnehezebben elérhető helyeket is eléri, ahol a víz megbújhat, mint például a tükrök, a kilincsek és egyéb rések. Mindkét BLO autószárítót szakemberek tervezték, és nagyon hatékony motorokat, valamint kiváló minőségű alkatrészeket használnak a gyártásakor. Koncentráltabb és erősebb teljesítményt nyújtanak, mint a legtöbb szárító, hosszú tömlővel, kényelmes markolattal, változtatható sebességszabályozóval rendelkeznek. Röviden: ezek valószínűleg a legjobb szárítógépek, amelyeket autójához, motorkerékpárjához, bicikliéhez, hajójához vagy bármilyen más járműhöz használhat.

   

 • Brand
  Blo Air
  google_product_category
  Szárítógép
  Lagerbestand
  Vorhanden
  Gewicht
  5 kg/db