TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Blo Air -GT Car Dryer Large Twin Unit 2 x 1200 W autószárító

Blo Air -GT Car Dryer Large Twin Unit 2 x 1200 W autószárító
Blo Air -GT Car Dryer Large Twin Unit 2 x 1200 W autószárító
Blo Air -GT Car Dryer Large Twin Unit 2 x 1200 W autószárító
Blo Air -GT Car Dryer Large Twin Unit 2 x 1200 W autószárító

Blo Air -GT Car Dryer Large Twin Unit 2 x 1200 W autószárító

  • 8 Lóerő feletti teljesítmény a két különálló motor segítségével
  • 64.000 CFM / FPM, azaz 325 m/s (méter/másodperc) kilépő levegősebességet jelent!!!
  • Szuperhosszú 8m-es tömlő (26")
  • Szabályozható teljesítmény
  • Légszűrővel ellátva! Szűrt meleg levegőt szállít
  • 5 méter hosszú hálózati kábellel
  • 24 hónap garancia a hatályos fogyasztóvédelmi jogszabály szerint!
Bővebben
Nincs raktáron
94 608 Ft+ÁFA=120 152 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Legfőbb előnyök:

- Nincs karcolás: mivel érintésmentesen szárítjuk az autót, gyakorlatilag 0 az esélye a szárazoló kendővel okozott újabb karcoknak

- Nincs megfolyás: előmelegített, szűrt levegővel fújja és szárítja ki a legkisebb résekbőlis a nedvességet, így nincs később megfolyás

- Nincsenek cseppek, csíkok: mivel a szélvédőről lefújjuk a vízet és a vízcseppeket, ezért azok nem hagynak foltot, valalmint a törlés során keletkező csíkok sem alakulnak ki.

 

Autójának száraz fújása meleg szűrt levegővel nem csak biztonságosabb, hanem szórakoztató is! A BLO autószárító érintkezés nélküli lehetőséget kínál a járműszárításra, hogy elkerülje a karcolások és hologramok kialakulását, amelyek elkerülhetetlenül előfordulnak egy normál száraz kendővel történő szárazolás során.

Az USA-ban kifejlesztett és tervezett BLO autós szárító mindenki számára elérhető - az egyszerű autófanatikusoktól egészen a professzionális felhasználókig, akinek gyors és biztonságos szárítási megoldásra van szüksége

A kicsi egymotoros AIR-GT egy kompakt autószárító, amely jelentős nyomást fejt ki. Ideális az autók és motorkerékpárok biztonságos és egyszerű szárításához, hogy kiszivárgó vizet minden nyílásból és repedésből eltávolíthassuk. Ne tévessze meg a kompakt méret: hatalmas 8 lóerős motorja van, és egy 5 méteres kábellel és egy 8 méteres tömlővel van felszerelve, hogy a járművét egyszerre körül tudja járni.

Valóban egy speciális fúvót kell használni a tökéletes, karcmentes szárításhoz? Azt mondjuk, IGEN! Az autó rendszeres mosása után történő szárítása az a kritikus pillanat, amikor a tiszta lakkozott felületen keletkezhetnek mikro felületi karcolások, amelyek idővel felhalmozódnak, és végül csúnya örvényt (hologramot) okoznak.

Nem csak biztonságosabb a BLO automatikus szárító használata, hanem gyorsabb és hatékonyabb is, mintha ugyanezt egy szárazoló kendővel tenné. Ezzel az eszközzel a legnehezebben elérhető helyeket is eléri, ahol a víz megbújhat, mint például a tükrök, a kilincsek és egyéb rések. Mindkét BLO autószárítót szakemberek tervezték, és nagyon hatékony motorokat, valamint kiváló minőségű alkatrészeket használnak a gyártásakor. Koncentráltabb és erősebb teljesítményt nyújtanak, mint a legtöbb szárító, hosszú tömlővel, kényelmes markolattal, változtatható sebességszabályozóval rendelkeznek. Röviden: ezek valószínűleg a legjobb szárítógépek, amelyeket autójához, motorkerékpárjához, bicikliéhez, hajójához vagy bármilyen más járműhöz használhat.

 

Adatok
Brand
Blo Air
google_product_category
Szárítógép
Cikkszám
PT947603