TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Koch Chemie 1K-Nano nano technológiás bevonat 250ml

Koch Chemie 1K-Nano nano technológiás bevonat 250ml

Koch Chemie 1K-Nano nano technológiás bevonat 250ml

1 komponensű, könnyen felvihető

Minden fényezett felületen használható

Tartós bevonat! Élettartalma 1+ év

Könnyű utánkezelés

250 ml

Bővebben
Raktáron
31 488 Ft+ÁFA=39 990 Ft
Egységár: 125 953 Ft/liter+ÁFA=159 960 Ft/liter
Részletek

Az 1K nano tárhálós kötőést képet a felületen, és az innovatív reaktív anyagok köszönhetően rendkívül sima, magasfényű bevonatot képez, amely ellenáll a vegyszereknek, az UV sugárzásnak és a koptató anyagoknak. A speciális adalékok rendkívül mély fényt adnak a fényezésnek. Az onestep (egylépcsős) folyamat jelentősen lerövidíti a munkaidőt a 2 komponenses rendszerekhez képest. A festék tökéletesen és tartósan védett a káros környezeti hatásoktól. Az egyedülálló, könnyen tisztítható teljesítménynek köszönhetően a rovarok, a madárürülék és a hasonló tapadások sokkal könnyebben eltávolíthatók. A bevonat élettartama kb. 1 év, mely meghosszabbítható a NanoMagicShampoonnal (kézi mosás) történő rendszeres ápolással.

Fényességi-  szint: 9,9

 

Felhasználása:

1. Készítse elő a felületet polírozással. Ezt követeően távolítson el mindenféle polírmaradványt a felületről, majd alaposan zsírtalanítsa azt.

2. Felhasználáskor a környezeti hőmérséklet legyen 15-30°C között. Erősen ajánlott zárt térben elvégezni az aplikálást

3. Használat előtt alaposan rázza fel a palack tartalmát, majd öntsön ki belőle 75ml-t a mellékelt műanyag flakonba. Ez a mennyiség egy közepes méretű gépjárműre elengendő mennyiség.

4. Ezt követően aplikálja fel a felületre a mellékelt aplikátor segítségével hossz és keresztirányú mozdulatokkal, amíg a felület egyenletesen teljesen fedésben nem kerül. 1 komponensű ("akril") lakkok esetén, illetve sötét fényezés esetén javasolt excenteres polírozógéppel és egy puha szivacskoronggal a felvitele. Elemenként haladva, max. 3 perc kisszelőzési idő után kell mind a 2 esetben visszatörölni .

5. 2 óra elteltével válik a bevonat porszárazzá, vízállóvá. A teljes kikeményedési idő 72 óra. Ez alatt az idő alatt vegyszer ne érje a felültet.

 

Frissen fényezett felületre ne használja a bevonatot. Friss fényezésre csk 6-8 hét elteltével javasolt a felvitele.  

 

Adatok
Brand
Koch Chemie
google_product_category
Kerámia és nanobevonat
Cikkszám
245001