TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Polirtech Blog

AVA GO - magasnyomású autómosó berendezés a makulátlan tisztasághoz

Ptech
2021.12.27 12:03
AVA GO - magasnyomású autómosó berendezés a makulátlan tisztasághoz

Ebben a bejegyzésben a főszerepet az AVA GO magasnyomású autómosó berendezés fogja kapni. Mindenképp szerettünk volna ugyanis külön kiemelni egy olyan berendezést, aminek a rendelkezésre állása egyértelműen hozzáadott értéket jelenthet.

Az AVA GO ideális választást jelenthet akár rendszeres otthoni vagy időszakos használathoz is. A cikkben pedig részletesen is meg fogjuk mutatni, hogy a funkcionalitását tekintve milyen úton és módon könnyítheti meg a dolgunkat, vagyis a minél látványosabb autómosás gyakorlatát.

Milyen hozzáadott értéke van a magasnyomású autómosó berendezéseknek?

Ha az autók tisztításáról és mosásáról van szó, akkor bizony sokszor elképesztően makacs szennyeződéseket is el kell távolítani. A normál értelemben vett vízsugár ezekkel a koszfoltokkal szemben sokszor teljesen hatástalan.

Pontosan emiatt van komoly hozzáadott értéke a magasnyomású berendezések bevetésének. Minél magasabb nyomáson áramlik ugyanis kifelé a csőből a vízsugár, annál erőteljesebb hatást képes kifejteni a tisztítás céljából.

Persze nem feltétlenül jut az ember eszébe, hogy akár otthoni felhasználásra is beszerezhető egy-egy ilyen praktikus berendezés.

Ma már nemcsak az automatáknál és profi mosóknál használhatók ilyen eszközök

Ugyebár a legtöbbek a különféle autómosó állomásoknál és automatáknál juthatnak olyan helyzetbe, hogy magasnyomású berendezés kerül úgymond a kézbe. Bár ennek is megvannak az előnyei, de azért nem feltétlenül optimális megoldás.

Sokszor kell ugyanis sorba állni, az ember értékes időt veszíthet a mosó megközelítésével, emellett rendszeresen fizetni is kell ugyebár az ottani berendezés használatáért. Tudatosan hozzáállva az autó tisztításához, jobban megérheti beruházni egy saját eszközre.

Pontosan erre a megoldásra mutatunk mindjárt egy remek példát, amely ár-érték szempontjából elsőrendű választást kínál.

Az AVA GO magasnyomású berendezés előnyei és hozzáadott értéke

Kézre áll, roppant egyszerű alkalmazni, ugyanakkor elképesztően hatékony a leginkább eldugott helyeken megbúvó szennyeződésekkel szemben is. Teljes fém szivattyúval van ellátva, ráadásul a nagynyomású tömlője is acél erősítést kapott.

Az AVA GO magasnyomású autómosó berendezés tényleg hathatós segítséget jelenthet a hatékony tisztítás kapcsán. Pláne úgy, hogy többféle lándzsa is járhat hozzá, akár a habosítás, akár az erőteljesebb hatás érdekében.

A strapabíró jellegen túl szintén nagy előny vele kapcsolatban, hogy nemcsak használni, de szállítani is egyszerű művelet. Ennek köszönhetően akár a nyaralóba vagy a hétvégi házba is könnyedén magunkkal vihetjük.

A nagynyomású pisztollyal és tartós szűrővel bíró AVA GO magasnyomású mosó aztán pikk-pakk összeállítható, és már kezdődhet is az autóápolás.

Praktikus tippek, hogy az AVA GO használata tényleg hatásos legyen

Fontos, hogy csakis a vezetékes vízről való használat javasolt a problémamentes működés jegyében. Tehát az AVA GO berendezést a vezetékes hálózathoz kell csatlakoztatni, ami az erőteljes tömlő segítségével egyszerűen kivitelezhető művelet.

Onnantól kezdve pedig már csak a célokhoz leginkább passzoló lándzsa felerősítése lehet a feladat, és kezdetét is veheti az autó tudatos mosása, illetve alapos tisztítása. Ami az autóápolás minőségi készítményeivel ugyebár mindig hatékony művelet.