Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Polirtech Blog
2020.04.10 08:09

Tökéletes húsvéti ajándék: autóápolási szett

Ezt a húsvétot talán nem fogjuk nagy családi lakomákkal és locsolkodással tölteni. Ez viszont még nem jelenti azt, hogy ne lephetnénk meg valakit valamilyen hasznos ajándékkal. Az autóápolási szett például tökéletes helyettesítője lehet a közös koccintásnak, a kölninek vagy a hímes tojásnak. Nem hízlal, nem lesz tőle minden pacsuli szagú, és vezetni is lehet utána. De nem ezek miatt mondjuk az autóápolási szettre, hogy remek tavaszi meglepetés.

Miért érdemes tavasszal autóápolási szettet venni?

 

Legkésőbb a téli-nyári gumik cseréjekor minden tulajdonos kénytelen ránézni az autójára. A téli latyakos idő, a só és a hó sajnos szinte biztosan nyomot hagy az autón. Ha azonban szerencsénk van, egy alapos tisztítás és ápolás még helyrehozza a károkat, de legalább is segít abban, hogy megelőzzük a nagyobb problémát.

 

Tavasszal érdemes egy pillantást vetni az autó belső terére is. A nagy melegek beállta előtt erre a részre is mindenképpen ráfér egy takarítás. Ha időben lépünk, a hólével behordott só, a zsírosabb ujjnyomok és más szennyeződések nem égnek bele a szőnyegbe, kárpitba, borításokba. Ha az autó gyakran áll a napon, a belső részeknek is dukál egy kis UV védelem.

 

Miért egy egész készletet?

 

Szinte bármelyik boltba belépve rengeteg “univerzális” szer kapható. A 2in1 autósamponok, viaszos hatást ígérő tisztítók, szélvédőre és fényszóróra is használható mosószerek reklámjai elsőre jól hangzanak. A többség azonban még nagyon engedékeny szemmel nézve is csak egy erős kompromisszum. Nem rossz, de az esetek nagy részében egy-egy ilyen szer nem fogja hozni az igazán vágyott eredményt.

 

Hiába vásárolunk azonban jó minőségű “1in1” terméket. Ezek többsége csak az ápolási folyamat egyik lépése. A minőségi wax például nagyon jó meglepetés, gondos tisztítás, dekontaminálás nélkül azonban értelmetlen alkalmazni. A bogároldó spray remek találmány, de igazán látványos eredményt csak fényesítéssel, polírozással együtt alkalmazva kapunk. 

 

Az autóápolási szett előnye, hogy egy-egy ilyen készlet általában alkalmas arra, hogy egy teljes külső vagy belső ápolási programot végigvigyünk vele. A szerek egymás hatását erősítik és egészítik ki, így szinte biztos a jó eredmény, akkor is, ha a megajándékozott nem egy tehetséges autófényező tanuló. Szettel dolgozni ráadásul élmény is. Adjuk tovább ne csak a tisztaság iránti igényünket, de a “kattanást” is. Az autóval foglalkozni: öröm!

 

Hogyan vásároljunk?

 

Autókozmetikai webáruházunkban igyekszünk sokféle autóápolási készletet elérhetővé tenni, pont azért, mert elsőre nem mindig egyszerű megtalálni a megfelelő anyagokat. A nálunk kapható termékek többségét azonban első sorban a műhelyek igényeit figyelembe véve állították meg. Az “emberi” kozmetikumokhoz képest ritkábbak az előre összeállított ajándékcsomagok és kezdőkészletek. De mivel az autóápolási szett összeállítása nem boszorkányság, mi magunk is megpróbálkozhatunk vele.

 

Érdemes kitalálni egy folyamatot, amelyhez aztán összeválogathatjuk a megfelelő szereket. Azt javasoljuk, ehhez érdemes egy gyártó termékeit választani, hiszen így biztosra mehetünk abban, hogy egyszerűen alkalmazható megoldást találtunk. 

 

A Shiny Garage autóápolási termékek például nagyon jó minőségűek és tartósak - viszont eléggé univerzálisak is ahhoz, hogy ne lőjünk mellé akkor sem, ha a megajándékozottnak különlegesebb autója van. Az autóápolási szett praktikus húsvéti ajándék. Ki tudja, akár egy békés autóápolással töltött jövő kezdete is!