TOP-Artikel

Zertifikat

SSL Certificate

CarPro Lite 150ml Kit

CarPro Lite 150ml Kit

CarPro Lite 150ml Kit

A CQuartz Lite egy kezdő kerámia bevonat, felhasználóbarát, könnyen felhordható.

Mehr
Nicht auf Lager
brutto:55 EUR
Nicht auf Lager
Beschreibung

A CQuartz Lite a CQuartz UK kerámia bevonattechnológiáján alapul, amely világszerte híressé vált. A CQuartz Lite önálló kerámia bevonatként alkalmazható, több mint 6 hónapig tart, vagy alkalmazható a meglévő CQuartz bevonatokra felfrissítésére, toppingolására

A CQuartz Lite-t azoknak tervezték, akik még nem állnak készen arra, hogy a professzionális  bevonatokkal dolgozzanak, de szeretnék élvezni a sok előnye közül néhányat, amelyeket csak a kerámia bevonatok kínálnak. A CQuartz Lite áthidalja a rést a kevésbé hatékony hagyományos wax-technológia és a kerámia bevonatok között, amelyeket oly sokan szerettek.

A CQuartz Lite képességei között szerepel: könnyebben tisztítható felületek, ellenállóképesség a benzinszennyezés, a könnyű oldószereknek,egyes savaknak és lúgoknak a PH 3-12 tartományban és káros UV-sugarak, miközben 110 fokos érintkezési szöget biztosít a vízcseppek számára. Más szavakkal, a CQuartz Lite segíti a festék szuperfényét, jó védettséggel, megőrizni természetesen megfelelő karbantartás mellett.

A CQuartz Lite Sio2 és Tio2 részecskék kombinációjára épül, több mint 45% szilárd anyaggal. A CQuartz Lite az autó bármely külső felületén használható, beleértve a festett részeket, műanyagokat, kerekeket a szélvédő kivételével, és a többi CQuartz termékhez hasonlóan a CQuartz Lite biztonságosan használható a matt  felületeken is.

Daten
Artikel-Nr.
PT453576