TOP-Artikel

Zertifikat

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Gyeon Leather Cleaner MILD bőrtisztító kímélő

Gyeon Leather Cleaner MILD bőrtisztító kímélő

Gyeon Leather Cleaner MILD bőrtisztító kímélő

GYEON Q²M LeatherCleaner kíméletes és gyengéd, mégis hatékony bőr tisztító, melyet a GYEON Q² LeatherShield-el együtt fejlesztettek ki, és ezért ideális a ezzel történő kezelés előtt a bőrfelület előkészítéshez.

Mehr
Nicht auf Lager
brutto:14,86 EUR
Nicht auf Lager
Beschreibung

Megbízhatóan eltávolítja a enyhe szennyeződéseket, az olajos maradványokat és még az enyhe elszíneződést is. Természetesen felületet hagy maga után.

Más bőr tisztítószerektől eltérően a Q²M LeatherCleaner Mild nem tartalmaz semmilyen lágyítószert, tartósítószert vagy hasonló anyagot, amelyek tömítő hatásúak, pl. Q² LeatherCoating vagy Q² LeatherShield.

Tipp: Mindig legyen óvatos! Használjon Q²M LeatherCleaner vízzel együtt a hab hatásának növelése és a tisztítószer könnyebb feldolgozása ​​érdekében. Használja a Q²M LeatherBrush bőrkefét. Kisebb  területeken dolgozzon egyszerre, és mindig távolítsa el a szennyeződéseket egy mikroszálas kendővel. Használjon legalább 3 kendőt a tisztítás során: egy kendőt az első törléshez, egy másik nedves kendőt a hab eltávolításához, és harmadikat a felület szárazolásához.

 

500 ml kiszerelésben

 

Daten
Brand
Gyeon
Artikel-Nr.
G-LCM
Ergänzende Artikel