TOP-Artikel

Zertifikat

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Colourlock bőr tisztító és ápoló szett 125ml INTENZÍV

Colourlock bőr tisztító és ápoló szett 125ml INTENZÍV

Colourlock bőr tisztító és ápoló szett 125ml INTENZÍV

Tartalom:
-1X125ml intenzív tisztító,
-1X150ml Leder Protektor bőrápoló,
-1X tisztító szivacs,
-1Xtörlőkendő

Pigmentált bőr bútor vagy autókárpit esetében javasolt!
Az ápolás előtt mindig meg kell tisztítani a felületet a szennyeződésektől enyhébb szennyeződés esetén a kímélő tisztítóval erősebb szennyeződéseknél az intenzív tisztítóval, így megelőzhető a szennyeződések fixálása az ápolóval. A tisztító kefével a mélyedések is egyszerűen tisztíthatók.
A tisztítás után a felületet javasolt a Leder Protektor bőrápolóval kezelni. A benne lévő antioxidások megvédik a bőrt a sérülésektől, az UV szűrő a fakulástól óvja, mind emellett a bőr puha, jó tapintású lesz.
125 ml kímélő vagy intenzív tisztító, 150 ml Leder Protektor bőrápoló.

Mehr
Auf Lager
brutto:27,03 EUR
Beschreibung

Felhasználás:
A tisztító habot nyomjuk rá egy szivacsra, nem szabad közvetlenül a bőrön alkalmazni. Tisztítsuk meg a habbal a felületet varrástól varrásig dolgozzunk, szükség esetén ismételjük meg többször a műveletet. Egy nedves ruhával távolítsuk el a szennyeződést valamint a felesleges tisztítószert bőrről és hagyjuk megszáradni.
Leder Protektor bőrápoló
A tisztítás után megszáradt bőrt ( a tisztítás után kb 2-3 órával) ápolhatjuk. Egy puha ruhára tegyünk egy kevés Leder protektor bőrápolót és dörzsölés nélkül oszlassuk el egyenletesen a felületen, ezt elég egyszer átkenni. A sokat használt bútorok esetében ajánlatos 3 havonta ezt megismételni, természetesen ápolás előtt meg kell tisztítani a bőrt.

 

 

Daten
Brand
Colourlock
Artikel-Nr.
CL-S125-Stark