Kategorien

Zahlungsmöglichkeit
Newsletter
TOP-Artikel
Artikelempfehlungen
Zertifikat
SSL Certificate
Artikelbeschreibung


Menzerna Lammfell Heavy Cut 1100 gyapjúhoz, mikroszálashoz

Lagerbestand: Vorhanden
Menzerna Lammfell Heavy Cut 1100 gyapjúhoz, mikroszálashoz
brutto:11 EUR

A korábbi nevén FG 500, ez a Heavy Cut 1100 csiszoló paszta kifejezetten mikroszálas és gyapjú polírkorongokhoz készült. 

 • 1200-as csiszolási nyomok eltávolítására képe, gyorsan és hatékonyan eltávolítja a durva karcolásokat, így gyors eredményt biztosít! Speciálisan a porképződés minimalizálására kifejlesztett anyag, mely szilikonok és egyéb töltőanyagoktól mentes. Minden típusú festékhez használható.

  Alkalmazás a gép: 4 mogyoró nagy csepp a megtisztított lakk Báránybőrtárcsával mikroszálas - Alkalmazni pad terítsen területe 60x60 cm, és indítsa el az alacsony szintet (1-2), és lassan növekszik (optimális sebesség 1200-1500 U / perc) a kívánt eredmény eléréséig! A mikroszálas kendővel, és ellenőrizze az eredményt, és élvezze ;-) Application kézzel: Tegyen egy mogyorós csepp egy Handpolierpad és módosítsa a felület polírozott, amíg a kívánt eredményt elérni!

  Alkalmazás géppel: 4 db mogyoró méretű cseppet tegyen egy puha polírszivacsra, majs egy 60x60 cm-es területre dolgozza el, kezdje alacsony fokozattal (1-2) és lassan emelje a fordulatszámot (optimális fordulatszám 1200-1500 rpm). perc), amíg a kívánt eredményt el nem érjük! Törölje le a mikroszálas ruhával és ellenőrizze vagy élvezze az eredményt ;-)

  Alkalmazás kézzel: tegyen egy csepp mogyorót egy kézi polírozópárnára és addig dolgozzon vele a felületen , amíg a kívánt eredményt el nem éri!


  Javasoljuk a festék további kezelését egy közepes / vagy finish szerrel.

 • Brand
  Menzerna
  Lagerbestand
  Vorhanden
  Gewicht
  250 g/db