Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


QP-ON 6.1 Medium Compound közepesen durva paszta

Raktárkészlet: VAN
QP-ON 6.1 Medium Compound közepesen durva paszta
10 001 HUF+ÁFA=12 002 HUF

A QP-ON 6.1 egy közepesen durva szemcseszerkezetű polírpaszta a felületi egyenetlenségek, például a erősebb karcolások, a festékhibák vagy a csiszolási nyomok eltávolítására.

 • Ez a polírozó vegyület a legtöbb kemény felületen használható és nagyon könnyen kezelhető. Ennek a QP-ON terméknek a fejlett képlete úgy van kialakítva, hogy úgy dolgozza meg a kezelendő felületeket az alapszerkezetet ne károsítsa.

  Az anyagot egyszerűen egy tiszta és zsírmentes felületre kell felhordani, majd megfelelő polírozó géppel vagy kézzel kell feldolgozni. Ha polírozó gépet használ, kérjük, csak a felületet először csak egy one/step vagy középkemény szivacspad segítségével kezdje el polírozni, és csak közepes nyomással. Amennyiben ez nem elég hatásos, kezdje el a nyomást növelni, majd a szivacspad keménységét változtatni.

   A QP-ON 6.1 Meduim Cut polírozó vegyület festett és festetlen felületekre alkalmazható, és használat után javasoljuk a QP-ON 2.0 High End bevonat használatát védőrétegként a tökéletesen fényes felületre.

   

  Szilikonmentes és vízbázisú szer! NEM PORZIK!

   

  500ml és 1000ml-es kiszerelésben kapható

 • Brand
  Qp-On
  Raktárkészlet
  VAN
  Tömeg
  1,3 kg/db
src="//widget.manychat.com/128130.js" async="async"