Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


QP-ON 4.1 Plastic and Vinyl Coating műanyag és műbőr bevonat 250ml

-37%
Raktárkészlet: VAN
QP-ON 4.1 Plastic and Vinyl Coating műanyag és műbőr bevonat 250ml
bruttó:7 890 Ft
Akció: bruttó:4 990 Ft
Kezdete: 2019.10.09   A készlet erejéig!

A QP-ON 4.1 egy speciális formula vinil- vagy műanyag felületek hosszan tartó védelemére és  kezeléséhez. A vinil, melynek kémia felületi szerkezete, mely főleg etilénből áll, különleges kezelést igényel az alapul szolgáló kémiai összetétel miatt. Ez az elem a vinil-klorid része, és a felület kezelésekor figyelembe kell vennie az anyag kémiai szerkezetét. Ezért kezelendőek ezek a felületek speciálisan Vinyl ápolására alkalmas szerekkel. A QP-ON 4.1 egyedülálló megoldás az anyag összetett szerkezetének megőrzésére és védelmére.

A felületvédelem világában már régóta kihívást jelentenek a műanyag alkatrészek. A műanyagot alkotó komponenseket , mint az olaj- és szénszármazékok - kezelik, formázzák és átalakítják mindenféle modern anyaggá. A felületet gyakran kémiailag kezelik, és a kialakított struktúrált szerkezet megnehezíti a tisztítást és a felületvédelmet. A QP-ON 4.1-nek köszönhetően új megoldást találunk egy régi problémára. A speciális formula képes megvédi a műanyag és műanyag alkatrészeket, és ugyanolyan védelmet nyújt, mint a QP-ON 2.0 és a QP-ON 3.0  bármilyen műanyag és vinyl, azaz műbőr felületen is.

  • Felhasználás: egy mikroszálas aplikátor segítségével vigyük fel a szert a már alaposan megtisztított, zsírtalanított felületre, majd a felvitel után 2-3 percen belül töröljük vissza egy mikroszálas kendővel az eseleges felesleget.

  • Raktárkészlet
    VAN
    Tömeg
    300 g/db