TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

Gyeon Q² SYNCRO kerámia bevonat 100ml

Gyeon Q² SYNCRO kerámia bevonat 100ml
Gyeon Q² SYNCRO kerámia bevonat 100ml
Gyeon Q² SYNCRO kerámia bevonat 100ml
Gyeon Q² SYNCRO kerámia bevonat 100ml

Gyeon Q² SYNCRO kerámia bevonat 100ml

  • Tartósság: max. 24 hónap illetve 35.000 km
  • Vízbeesési szög: >120°
  • Kiadósság: 30ml/jármű
  • 2 komponenses bevonat rendszer, a Mohs-t 2 rétegben kell felvinni
  • Rétegvastagság: 0,2µm rétegenként
  • pH tolerancia: pH 2-11
  • Keménység: +3H (az alap lakkkeménységen felül)

 

Bővebben
Raktáron
60 000 Ft+ÁFA=76 200 Ft
Részletek

A Q² Syncro a GYEON első kétkomponensű kerámia bevonat, amely nem csak a minősített ügyfélkör számára, hanem "bárki" számára elérhető. A Q² Syncro rendkívül ellenálló és vastag védő réteget képez, amely maximális simaságot biztosít a lakknak. A Q² Mohs komponens keménységet és tartósságot biztosít, míg az újonnan kifejlesztett Q² Skin Topping felelős az öntisztító képességért.

A Q² Mohs egy szilícium alapú kerámia bevonat, amely 3H keménységet ad a fényezés átlagos 3-4H keménységéhez, a Mohs skála szerint, így az sokkal karcolásállóbbá válik. Ez a kemény bevonat megőrzi a felpolírozott felület mély fényét, és ellenállóvá teszi a 2-11. PH-jú vegyszereknek.

A termék legfontosabb jellemzője a tartósság. A felhordás után képes hidrofób (víztaszító) tulajdonságának 80% -át megtartani 12 hónapig, optimális védelmet biztosítva a környezeti és egyéb szennyeződések ellen. Még akkor is, ha az hidrofób hatás az idő múlásával csökken, bizonyíthatóan aktív marad.

A Q² Skin topcoat extrém öntisztító képessége garantálja az autó tökéletes megjelenését a rendszeresen elvégzett autómosósások között, mivel a szennyező anyagok kevésbé tapadnak meg. Ezért az autó tisztítása egyszerű lesz, és a legtöbb szennyeződés eltávolítása egyszerűen nagynyomású mosással elvégezhető.

A Q² Syncro kerámia bevonat jelenleg a legfejlettebb tartós bevonat a GYEON programban, a bárki számára elérhető termékek közül. Valamennyi tapasztalat a bevonatok területén ajánlott, mivel több réteget kell egymás után aplikálni.

jellemzői:

Élettartam:> 24 hónap vagy 35 000 km
Vastagság: 0,2μm rétegenként
pH-tolerancia: pH 2-11
Érintkezési szög:> 120 °
Keménység: + 3H
Használat: 30ml / jármű
Kétkomponensű bevona, legalább 2 réteg felvitele szükséges

 

 

 

Adatok
Brand
Gyeon
Cikkszám
G-Q2SYNC_100