TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Autómosó és autóápolási termékek, polírozógépek széles választéka

EZ_DETAIL Daytona Speedmaster Red SMALL felnikefe rövid változat

EZ_DETAIL Daytona Speedmaster Red SMALL felnikefe rövid változat

EZ_DETAIL Daytona Speedmaster Red SMALL felnikefe rövid változat

Az EZ Detail Daytona valószínűleg a piac legjobb nylon anyagból készült a felnikeféje. A szabadalmaztatott speciális Nylex nevű anyag rendkívül puha sörtéket biztosít. Helyes használat esetén a karcolás kizárt. Az ecsetet sok éve kizárólag az USA-ban gyártják, és minőségét és biztonságát tekintve felülmúlja a távol-keleti felnikeféket. Ha a legjobb sörtés felnikefét keresi az autóápoláshoz, akkor az EZ Detail eredetijét javasoljuk.

Bővebben
Raktáron
7 286 Ft+ÁFA=9 253 Ft
Részletek

Az EZ Detail Speed ​​Master SMALL kefe 33 cm a teljes hossz.

A Daytona Speed ​​Master kerékkefe kémiailag ellenáll még az erős felnitísztó szereknek is. A sörtés kefe előnyösebb, mint a mikroszálas kefe, különösen olyan közúti szennyezések esetén, mint az olaj, a kátrány vagy más ragacsos anyagok. 

Polirtech TIPP:

A megfelelő teljesítmény elérése érdekében kifejezetten javasoljuk egy speciális felnitisztító használatát, amikor ezt a kefét használja.
A kefe fogantyújának túlterhelésének elkerülése érdekében (a törés veszélye!) A kefét CSAK a középső részhez (a sörték és a fogantyú közötti gumírozott felületet) fogja meg, amikor kirázza (pl. használat után vagy tisztítás után)! Lehetőleg kerülje az kefe hajlítását, amikor kirázza!

Adatok
Brand
EZ Detail
Gép, eszköz
Kiegészítő
Cikkszám
D_FBBS