TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Colourlock bőr tisztító és ápoló szett 125ml KÍMÉLŐ

Colourlock bőr tisztító és ápoló szett 125ml KÍMÉLŐ

Colourlock bőr tisztító és ápoló szett 125ml KÍMÉLŐ

Tartalom:
-1X125ml intenzív tisztító,
-1X150ml Leder Protektor bőrápoló,
-1X tisztító szivacs,
-1Xtörlőkendő

Pigmentált bőr bútor vagy autókárpit esetében javasolt!
Az ápolás előtt mindig meg kell tisztítani a felületet a szennyeződésektől enyhébb szennyeződés esetén a kímélő tisztítóval erősebb szennyeződéseknél az intenzív tisztítóval, így megelőzhető a szennyeződések fixálása az ápolóval. A tisztító kefével a mélyedések is egyszerűen tisztíthatók.
A tisztítás után a felületet javasolt a Leder Protektor bőrápolóval kezelni. A benne lévő antioxidások megvédik a bőrt a sérülésektől, az UV szűrő a fakulástól óvja, mind emellett a bőr puha, jó tapintású lesz.
125 ml kímélő vagy intenzív tisztító, 150 ml Leder Protektor bőrápoló.

Bővebben
Nincs raktáron
7 638 Ft+ÁFA=9 700 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Felhasználás:
A tisztító habot nyomjuk rá egy szivacsra, nem szabad közvetlenül a bőrön alkalmazni. Tisztítsuk meg a habbal a felületet varrástól varrásig dolgozzunk, szükség esetén ismételjük meg többször a műveletet. Egy nedves ruhával távolítsuk el a szennyeződést valamint a felesleges tisztítószert bőrről és hagyjuk megszáradni.
Leder Protektor bőrápoló
A tisztítás után megszáradt bőrt ( a tisztítás után kb 2-3 órával) ápolhatjuk. Egy puha ruhára tegyünk egy kevés Leder protektor bőrápolót és dörzsölés nélkül oszlassuk el egyenletesen a felületen, ezt elég egyszer átkenni. A sokat használt bútorok esetében ajánlatos 3 havonta ezt megismételni, természetesen ápolás előtt meg kell tisztítani a bőrt.

 

 

Adatok
Brand
Colourlock
Cikkszám
CL-S125-Mild