TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

BLO S Car Dryer Mini

BLO S Car Dryer Mini
BLO S Car Dryer Mini
BLO S Car Dryer Mini
BLO S Car Dryer Mini

BLO S Car Dryer Mini

Nagyobb testvérei (RS és GT) sikere után egy kisebb kompkatabb kivitellel próbálunk alternatívát nyújtani azoknak az autótulajdonosoknak akiknek nincs szükségük vagy helyük egy nagyobb szárítóra. Elemeztük a konkurencia kis motorkerékpár- és autószárítóit, és kiküszöböltük azok hátrányait.

12 hónap garancia a hatályos fogyasztóvédelmi jogszabály szerint!

Bővebben
Nincs raktáron
35 096 HUF+ÁFA=42 115 HUF
Nincs raktáron
Részletek

Először is, a hatékonyság és a teljesítmény növelése érdekében szükség a levegő egyenes vonalú áramoltatására, ellentétben a konkurens temékekkel a BLO S Car Mini nem alulról szívja be a levegőt, így nem "törik" meg az útja. Mindenmellett még nagyobb légsebességet szerettünk volna elérni, ezért a lehető legerősebb motort építettük be  a kézi kivitelbe, de nem a súly rovására, mivel bár ez a legerősebb teljesítményű, ugyanakkor kategóriájának legkönnyebb darabja is.

Ne tévessze meg a mérete. Ez az egyik legkisebb és legkönnyebb motorkerékpár- és autószárító, de egyben a legerősebb, amely akár 25% -kal nagyobb szárítási teljesítményt kínál, mint a többi versenytársa. 

Ideális motorkerékpárok, kerékpárok biztonságos és könnyű szárításához, valamint az autó minden szellőzőjéből, rácsából, tüköréből vagy rejtekhelyéből a víz elűzéséhez.

Ez egy praktikus hosszú 5m-es kábellel és 3 különböző fúvókával rendelkezik, így bármilyen munkára megfelelő.

A hatékony 1,5 lóerős motor mellett a hőmérséklete 25 fokkal történő megemelésével (a környezeti hőmérséklethez képest) garantája a gyor szárítást.

Nagyon fontos, hogy tiszta szűrt levegővel történik a szárítás, ami létfontosságú a kényes felületek biztonságos szárításához. 

 

Termék specifikációk

1,5 LE 
21 800 FPM Twin Air Speed ​​Control
Meleg szűrt levegő
Hosszú 5m tápkábel

Kettős légszűrőbetét

 

12 hónap garancia a hatályos fogyasztóvédelmi jogszabály szerint!

Adatok
Brand
Blo Air
google_product_category
Szárítógép
Cikkszám
PT971719