Kategóriák

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


BLO S Car Dryer Mini

ÚJ
Raktárkészlet: NINCS
BLO S Car Dryer Mini
 • BLO S Car Dryer Mini
29 985 HUF+ÁFA=35 982 HUF
Nincs raktáron

Nagyobb testvérei (RS és GT) sikere után egy kisebb kompkatabb kivitellel próbálunk alternatívát nyújtani azoknak az autótulajdonosoknak akiknek nincs szükségük vagy helyük egy nagyobb szárítóra. Elemeztük a konkurencia kis motorkerékpár- és autószárítóit, és kiküszöböltük azok hátrányait.

 • Először is, a hatékonyság és a teljesítmény növelése érdekében szükség a levegő egyenes vonalú áramoltatására, ellentétben a konkurens temékekkel a BLO S Car Mini nem alulról szívja be a levegőt, így nem "törik" meg az útja. Mindenmellett még nagyobb légsebességet szerettünk volna elérni, ezért a lehető legerősebb motort építettük be  a kézi kivitelbe, de nem a súly rovására, mivel bár ez a legerősebb teljesítményű, ugyanakkor kategóriájának legkönnyebb darabja is.

  Ne tévessze meg a mérete. Ez az egyik legkisebb és legkönnyebb motorkerékpár- és autószárító, de egyben a legerősebb, amely akár 25% -kal nagyobb szárítási teljesítményt kínál, mint a többi versenytársa. 

  Ideális motorkerékpárok, kerékpárok biztonságos és könnyű szárításához, valamint az autó minden szellőzőjéből, rácsából, tüköréből vagy rejtekhelyéből a víz elűzéséhez.

  Ez egy praktikus hosszú 5m-es kábellel és 3 különböző fúvókával rendelkezik, így bármilyen munkára megfelelő.

  A hatékony 1,5 lóerős motor mellett a hőmérséklete 25 fokkal történő megemelésével (a környezeti hőmérséklethez képest) garantája a gyor szárítást.

  Nagyon fontos, hogy tiszta szűrt levegővel történik a szárítás, ami létfontosságú a kényes felületek biztonságos szárításához. 

   

  Termék specifikációk

  1,5 LE 
  21 800 FPM Twin Air Speed ​​Control
  Meleg szűrt levegő
  Hosszú 5m tápkábel
  Kettős légszűrőbetét

 • Brand
  Blo Air
  google_product_category
  Szárítógép
  Raktárkészlet
  NINCS
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  2 kg/db