TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Auto Magic Single Headlight Restoration Kit

Auto Magic Single Headlight Restoration Kit

Auto Magic Single Headlight Restoration Kit

Az Auto Magic fényszóró-helyreállító rendszer gyorsan eltávolítja a közepes karcolásokat, az elszíneződéseket, a szennyeződéseket  a jármű fényszóró búrájáról, és újszerű megjelenést kölcsönöz nekik. Ez a sokoldalú termék használható műanyag, plexi, akril felületeken.

Bővebben
Raktáron
9 842 Ft+ÁFA=12 499 Ft
Részletek

Szett tartalma:

- 1-1db csiszolópapír 600 és 1500 szemcsemérettel

- 1 db kiöntőtál

- 10ml tömítőanyag

- 1 pár gumikesztyű

 

A fényszóró körüli területeket ragassza el szalaggal, hogy megakadályozza a csiszolódást. Indítsa el a csiszolási folyamatot 600 szemcseméretű nedves csiszolópapírral, amíg az oxidált felületi réteg el nem tűnik.  Szükség esetén durvább csiszolópapírt is használhat!

Tisztítsa meg ruhával és csiszolja újra a felületet 1500 szemcseméretű nedves csiszolópapírral, amíg a műanyag hordozó felülete sima lesz.

 

Alaposan törölje le a fényszórót szöszmentes mikroszálas kendővel, hogy száraz legyen. Öntse a tömítőanyagot a mellékelt tálcába, majd mártsa be a szivacsot (a készletben található).

A tömítőanyag felhordásakor használjon 50/50 átfedést egyenletes mozdulatokkal egyik oldalról a másikra (kerülje a tömítőanyag felvitelét közvetlen napfény alatt). Várjon 5 percet, amíg a tömítőanyag kiegyenlítődik és ellapul.

Tegye a járművet napfényre, vagy használjon UV-LED fényt a kötéshez

Hagyjon 3-5 percet a teljes kikeményedéshez UV-LED-fénnyel, vagy 10-15 percet napfénnyel. Az idő a fényviszonyoktól függően változik.

Távolítsa el a szalagot, és törölje a felesleges terméket a környező területekről az Auto Magic's Lens csomagban található termékkel .

Adatok
Cikkszám
502801